Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Účetní městyse Drásov

07.06.2018

Společnost Městys Drásov hledá nové zaměstnance na pozici Účetní městyse Drásov v lokalitě Drásov.

Zaměstnavatel Městys Drásov
Adresa pracoviště  61
664 24 Drásov
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.7009315, 14.1210766
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 1 Kč
Nabízený plat je pro profesi účetní podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Starostka městyse Drásov vyhlašuje výběrové řízení dle zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů (dále jen zákon o úřednících, ve znění pozdějších předpisů), na funkci Účetní městyse Drásov (plný pracovní úvazek).

Druh práce a její charakteristika: Zajišťování výkonu státní správy a samosprávy - rozpočet, financování, účetnictví, poplatky, daně, majetek městyse, kompletní vedení účetnictví obce, sestavování účetních závěrek, příprava a účast na sestavování rozpočtu, rozpočtových opatření, rozpočtového výhledu a závěrečného účtu obce, funkce správce rozpočtu a příkazce operace, vedení evidence majetku.
Přijaté a poskytnuté dotace, finanční vypořádání, příprava podkladů a účast při přezkumu hospodaření obce, zpracování mzdové agendy zaměstnanců obce, včetně odvodu daní, pojistného evidence mzdových listů, majetková správa, příprava kupních, nájemních, podnájemních darovacích smluv, majetkoprávních záměrů, zpracování kontrolních hlášení a daňového přiznání (obec je plátce DPH)

Místo výkonu práce: Úřad městyse Drásov. Pracovní poměr na dobu neurčitou, předpokládaný nástup 1. 8. 2018. Platové zařazení: platová třída 10

Požadavky: SŠ, vyšší odborné vzdělání nebo VŠ, dobrá znalost účetnictví, dovednost pracovat na PC (Office, Windows, Excel, Internet), řidičský průkaz skupiny B, orientace v oblasti veřejné správy a samosprávy (znalost zákona o rozpočtových pravidlech územ. samosprávných celků), pečlivost, spolehlivost, schopnost samostatné práce, výhodou znalost a praxe ve vedení účetnictví obce.
Předpoklady: státní občanství ČR, u cizího státního občana trvalý pobyt v ČR, dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost.

Písemnou přihlášku včetně požadovaných dokladů je nutno doručit tak, aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději dne 25. 6. 2018 na adresu podatelny: Úřad městyse Drásov, Drásov 61, 664 24 Drásov. Obálku označte slovy: „Neotvírat — výběrové řízení — účetní."

Podrobnosti k náležitostem přihlášky a přílohám k přihlášce jsou na adrese http://www.drasov.cz/assets/File.ashx?id_org=3210&id_dokumenty=6564.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  427033856

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/427033856

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Městys Drásov

Zdroj:  Úřad práce