Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Klientský pracovník/pracovnice

18.01.2019

Společnost Československá obchodní banka, a. s. hledá nové zaměstnance na pozici Klientský pracovník/pracovnice v lokalitě Rakovník.

Zaměstnavatel Československá obchodní banka, a. s.
Adresa pracoviště Husovo náměstí 17
269 01 Rakovník
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.103929, 13.7301965
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSV

Další informace
Chcete od zaměstnavatele dostávat co nejvíce benefitů a výhod? Máte rádi obchod, lidi a komunikace s nimi? Tak právě Vás hledáme a těšíme se na každého z vás.
Co by bylo dobré umět?
Komunikovat s lidmi, být proaktivní a mít obchodní dovednosti, mít příjemné vystupování, pozitivní vztah k lidem.
O čem tato pozice je?
Klientský pracovník, který má na starost hlavně příchozí klientelu, aktivní vytváření vztahu s klienty a péče o klienty ČSOB, aktivní nabídka a prodej produktů skupiny ČSOB jako například kreditní karty nebo otevření účtu, plnění obchodních výsledků a plánů, zajišťování poradenských služeb v oblasti bezhotovostních a hotovostních operací, na některých pobočkách se může pracovat i s pokladní hotovostí.
Proč pracovat právě u nás?
Budete pracovat v příjemném a moderním pracovním prostředí, Vaše práce bude mít smysl a vaše dobré nápady se u nás skutečně realizují, oceňujeme spolupráci založenou na vzájemné důvěře, vstřícnosti a náročnosti, získáte prostor, zázemí a impulz pro Váš odborný i osobní růst, pro své zaměstnance pořádáme společenské a sportovní aktivity (např. celobankovní sportovní hry), navíc podporujeme sportovně společenská týmová setkání poboček a útvarů banky, máme unikátní program pro rodiče ČSOB - možnost práce na částečný úvazek během rodičovské dovolené, pořádáme i dobrovolnické dny
A co benefity?
Kromě standardních jako 5 týdnů dovolené, stravenky, příspěvky na životní a penzijní připojištění máme ještě navíc, 3 dny zdravotního volna, bohatou cafeterii, zvýhodněné produkty banky, mobilní neomezené volání s internetem za bezkonkurenčních podmínek, možnosti kariérního růstu, velmi propracovaný vzdělávací systém, velké množství slev u smluvních partnerů, motivační soutěže s finančním ohodnocením
Co na to říkáte? Půjdete do toho s námi? Pokud ano, přihlaste se a my se vám ozveme, co nejdříve.
Těšíme se na vás
Kontakt: e-mailem kpomyjova@csob.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  428155648

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/428155648

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Československá obchodní banka, a. s.

Zdroj:  Úřad práce