Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Řidič/-ka, silničkář/-ka

31.08.2018

Společnost SÚS Královéhradeckého kraje a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Řidič/-ka, silničkář/-ka v lokalitě Jaroměř.

Zaměstnavatel SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Adresa pracoviště Do Končin 396
551 01 Jaroměř
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.3721726, 15.93228
Úvazek třísměnný provoz
Plat 21 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi řidič podprůměrný
Vzdělání ÚSV
Požadujeme Obsluha stavebních strojů - nakladače - kolové
Řidičský průkaz - řízení nákladních automobilů - skupina C

Další informace
ŘIDIČ/-KA, SILNIČKÁŘ/-KA
- Náplň práce: řízení motorových vozidel a obsluha stavebních strojů a mechanismů, pro které je držitelem oprávnění, kontrolní prohlídku motorových vozidel, stavebních strojů a mechanismů před, v průběhu a po ukončení práce, práce spojené s výkonem zimní údržby silnic, zejména posyp vozovek chemickým nebo inertním materiálem a pluhování, práce spojené s výkonem běžné údržby silnic údržbového, nestavebního a stavebního charakteru, operativní zajišťování průjezdnosti, regulace a řízení dopravy v rámci výjezdů pro zajišťování BESIPu a neodkladných zásahů na silniční síti silnic I., II. a III. třídy, práce při údržbě součástí a příslušenství silnic I., II. a III. třídy, pohotovost k výkonu zimní údržby, zajištění výjezdů pro zajišťování BESIPu a neodkladných zásahů na silniční síti silnic I., II. a III. třídy.V oblasti BOZP se prokazatelně seznamuje s návody na obsluhu všech vozidel, strojů a zařízení, které obsluhuje.
- Průměrná roční mzda 358.000,- Kč včetně odměn
- Účastí ve výběrovém řízení uchazeč bere na vědomí skutečnost, že oprávněným zájmem společnosti je uchovat si poskytnuté osobní údaje uchazeče po dobu 1 roku po skončení výběrového řízení za účelem právní ochrany a případného oslovení uchazeče v dalším výběrovém řízení. Úplné znění inzerátu najdete na www.uskhk.eu

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  428803328

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/428803328

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti SÚS Královéhradeckého kraje a.s.

Zdroj:  Úřad práce