Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referent na úseku ekonomickém

23.06.2018

Společnost Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích hledá nové zaměstnance na pozici Referent na úseku ekonomickém v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Adresa pracoviště Branišovská 1645
370 05 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9785081, 14.4419959
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Pracovní náplň: zpracování cestovních příkazů; zadávání závazků, které souvisejí s cestovními příkazy; účetní likvidace zadaných závazků; zástup na úseku pokladny rektorátu; účtování závazků za drobné vydání.
Požadavky: min. středoškolské vzdělání s maturitou ekonomického směru; zkušenosti s prováděním pokladní služby a administrativních činností; uživatelská znalost MS Office (MS Word, MS Excel); znalost anglického jazyka min. na úrovni B1 výhodou; základní orientace v účetních postupech; komunikační dovednosti, pečlivost, zodpovědnost.
Nabízíme: plný pracovní úvazek; perspektivu zaměstnání, práci v příjemném prostředí; zvýhodněné vzdělávací kurzy pro zaměstnance, další vzdělávání; odpovídající ohodnocení dle mzdového předpisu JU; závodní stravování.
Požadované doklady: strukturovaný profesní životopis a motivační dopis; výpis z rejstříku trestů;
doklad o vzdělání.
Uvažovaný nástup: ihned. Pracovní poměr na dobu určitou 1 roku s perspektivou prodloužení na dobu neurčitou. Mzdové podmínky: dle Mzdového předpisu JU od 20 tis. Kč, po zapracování možnost zvýšení.
Vybraní uchazeči budou pozváni k výběrovému řízení. Přihlášku k výběrovému řízení zasílejte pod označením „Referent na úseku ekonomickém“ do 28. 6. 2018 na email: nkursova@jcu.cz, tel. kontakt: 389 032 031.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  429916416

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/429916416

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Zdroj:  Úřad práce