Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Administrátor/ka e-shopu - produktový specialista

28.06.2018

Společnost PROROK SPORT, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Administrátor/ka e-shopu - produktový specialista v lokalitě Rožnov pod Radhoštěm.

Zaměstnavatel PROROK SPORT, s.r.o.
Adresa pracoviště Nádražní 32
756 61 Rožnov pod Radhoštěm
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.458139, 18.140283
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 22 000 až 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi administrátor podprůměrný
Vzdělání ÚSV

Další informace
Pro nově vznikající e-shop se sportovním zaměřením hledáme schopné, důsledné a zároveň kreativní lidi do našeho týmu.
Nejprve potřebujeme naplnit web kvalitním obsahem, takže hledáme obratně se vyjadřující "kouzelníky" se slovy, kterým není cizí prostředí webových administrací a výraz "keywords".
Sortiment je opravdu široký, uplatníme zde jak ženy, tak muže.
Další práce bude spočívat ve vytváření následného obsahu k přiděleným kategoriím webu a samozřejmě dohled nad produkty v této kategorii, návrhy pro nové produkty a jejich plnění, návrh reklamy a propagace dané kategorie, analýza, ale také komunikace se zákazníky, zkrátka vše, co k péči o e-shop patří.
Baví Vás běh, cyklistika, lyžování nebo chodíte po horách, případně jste zapálený pro jiný sport? Staňte se našim produktovým specialistou!

POŽADUJEME: Dobrou znalost práce na PC (chrome, MS Office). Znalost češtiny na vynikající úrovni, komunikativnost. Samostatnost a kreativitu, ale i týmového ducha. Alespoň minimální zkušenosti s online prodejem. Spolehlivost, odpovědnost, chuť učit se novým věcem Sportovního a obchodního ducha. Základní znalost anglického jazyka. Minimálně SŠ vzdělání s maturitou.
Výhodou: Tvorba grafiky a úprava fotek. Zapálení pro sport.
NÁPLŇ PRÁCE: Správa a aktualizace produktů na e-shopu. Zadávání nových produktů jejich kontrola. Zodpovědnost za svěřené kategorie. Komunikace se zákazníky - zákaznická podpora. Cenový monitoring. Příprava a úprava fotografií (znalost grafických a foto programů výhodou). Fyzické testování produktů. Recenze, články a tvorba obsahu ke svěřeným kategoriím.
NABÍZÍME: Odpovídající finanční odměnu (konkrétní výši dohodneme osobně). Možností navýšení mzdy dle dosažených výsledků. Práci v přátelském kolektivu. Jednosměnný provoz s možností flexibilní pracovní doby. Firemní notebook a mobilní telefon. Zaměstnanecké slevy na veškeré nabízené zboží. Testování produktů. Otevřené a férové jednání. Zázemí stabilní společnosti s 25 letou historií. Zkušenosti pro osobní rozvoj a kariérní postup.
PRVNÍ KONTAKT: telefonicky od 8:30-18:00 hod. na čísle 736 609 409, e-mailem: martin.burt@sport-prorok.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  430615808

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/430615808

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti PROROK SPORT, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce