Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technický/-á pracovník/-ice

06.07.2018

Společnost Univerzita Karlova v Praze hledá nové zaměstnance na pozici Technický/-á pracovník/-ice v lokalitě Hradec Králové.

Zaměstnavatel Univerzita Karlova v Praze
Adresa pracoviště Akademika Heyrovského 1203
500 03 Hradec Králové
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.2014808, 15.8358216
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 11 500 až 12 500 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
TECHNICKÝ/-Á PRACOVNÍK/-ICE
- PP na dobu určitou 1 roku s možností prodloužení, nástup možný od srpna 2018
- Náplň práce: Analýza vzorků pomocí separačních metod, rutinní práce na metodách přípravy vzorků, vývoj nových LC a LC-MS metod, vývoj nových metod pro přípravu vzorků, technická podpora experimentální práce, komunikace se servisními organizacemi a bezproblémový provoz separačních systémů i MS, zajištění zázemí pro provoz MS a SFC systémů, péče o dodávku dusíku a oxidu uhličitého, sběr podkladů pro nákup laboratorního materiálu (chemikálie, spotřební materiál, neinvestiční výdaje za jednotlivé výzkumné záměry projektu), spolupráce na zadávání požadavků pro nákup laboratorního materiálu prostřednictvím dynamického nákupního systému,
práce na klíčových aktivitách projektu.
- Požadujeme: Středoškolské vzdělávání, (vysokoškolské vzdělávání a praxe v oboru výhodou),
zkušenosti v oblasti analytické chemie, jmenovitě v separační vědě (chromatografie, elektroforéza, příprava vzorků), dobrá znalost angličtiny písemně i ústně výhodou, předpoklady pro laboratorní práci (trpělivost, vytrvalost), flexibilita, velká péče, důkladnost a odpovědnost, dobré organizační a komunikační schopnosti, schopnost pracovat samostatně i v týmu, vysoce motivovaná a pracovitá osobnost, silná ochota se neustále naučit nové věci.
- K přihlášce zájemce připojí tyto doklady: Strukturovaný životopis (který bude obsahovat mimo jiné údaje o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech), Motivační dopis, Ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.Souhlas s nakládáním s poskytnutými osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění.
Přihláška, včetně souhlasu s nakládáním s poskytnutými osobními údaji, je k dispozici ke stažení na http://www.faf.cuni.cz.
Mzdové podmínky stanoví zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce, a Vnitřní mzdový předpis UK.
- Přihlášky se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami zasílejte poštou nebo doručte osobně na podatelnu do 20. 7. 2018 do 12:00 hodin na adresu:
Farmaceutická fakulta Univerzity Karlovy v Hradci Králové
Ing. Martin Hubáček - vedoucí Oddělení strategického rozvoje a evropských projektů
Akademika Heyrovského 1203/8
500 05 Hradec Králové
- Obálku viditelně označte slovy "VŘ - projekt EFSA-CDN - Technický pracovník VP3_14".
Přihlášky zasílejte/doručte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich nebude Vaše přihláška úplná a nebude zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované pracovní místo.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  431904768

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/431904768

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Univerzita Karlova v Praze

Zdroj:  Úřad práce