Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referent/ka IPPC a prevence závažných havárií oddělení integrované prevence odboru životního prostředi a zemědělství

12.07.2018

Společnost Olomoucký kraj hledá nové zaměstnance na pozici Referent/ka IPPC a prevence závažných havárií oddělení integrované prevence odboru životního prostředi a zemědělství v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Olomoucký kraj
Adresa pracoviště Jeremenkova 1191
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.591189, 17.276571
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 18 810 až 28 320 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání Vyšší odborné

Další informace
Místo výkonu práce: Jeremenkova č.p. 1191/40a, Olomouc. Pracovní poměr na dobu určitou - zástup za mateřskou dovolenou, rodičovskou dovolenou. Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve.
Charakteristika vykonávané práce: rozhodování ve správním řízení, zejména na úseku integrovaného povolení (IPPC) a na úseku závažných havárií, zpracovávání stanovisek k návrhům příslušných legislativních norem, kontrolní činnost na úseku integrované prevence.
Požadavky: dosažené vzdělání VOŠ, VŠ, obor vzdělání chemie, přírodní vědy, energetika výhodou; znalosti oboru technická ochrana životního prostředí, technologické a výrobní procesy v chemických, energetických, potravinářských a příbuzných oborech, správní řád, základní environmentální legislativa, zákon o krajích; zvláštní odborná způsobilost pro výkon správních činností při posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevenci a omezování znečištění výhodou; praxe ve veřejné správě výhodou; praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou; jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, němčina, francouzština) výhodou; další požadované dovednosti: uživatelská znalost PC (MS Office 2010), ŘP sk. B, samostatnost, komunikativnost, smysl pro týmovou práci, schopnost analyticky a koncepčně myslet.
Přihlášky v zalepené obálce s označením "NEOTVÍRAT - výběrové řízení na pozici referent IPPC a prevence závažných havárií oddělení integrované prevence na Odboru životního prostředí a zemědělství Krajského úřadu Olomouckého kraje" doručte POUZE na adresu: Krajský úřad Olomouckého kraje, Odbor kancelář ředitele, Oddělení řízení lidských zdrojů Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 27. 7. 2018 do 12:00 hodin. Kontaktní pracovník - vedoucí oddělení: Mgr. Radomír Studený, telefon: 585 508 411, email: r.studeny@kr-olomoucky.cz. Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované funkční místo. Formulář přihlášky do výběrového řízení naleznete na www.kr-olomoucky.cz - volná pracovní místa na KÚOK - přihláška do výběrového řízení - formulář. Dokument lze otevřít a stahovat pouze přes internet. O ukončení výběrového řízení budou uchazeči informováni mailem. Po ukončení výběrového řízení si lze osobní materiály uchazeče osobně vyzvednout po domluvě u Ing. Eleny Šimkové (kancelář č. 716/7NP, tel.: 585 508 808, e.simkova@kr-olomoucky.cz), a to do konce kalendářního měsíce následujícího po dni vyhlášení výběrového řízení. Po uplynutí této lhůty budou všechny osobní materiály uchazečů skartovány.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  432366080

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/432366080

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Olomoucký kraj

Zdroj:  Úřad práce