Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Vedoucí oddělení pokladen

14.07.2018

Společnost Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou hledá nové zaměstnance na pozici Vedoucí oddělení pokladen v lokalitě Hluboká nad Vltavou.

Zaměstnavatel Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou
Adresa pracoviště  144
373 41 Hluboká nad Vltavou
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.0522544, 14.4342708
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 14 240 až 21 470 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Požadujeme: Středoškolské vzdělání s maturitou, samostatnost, komunikativnost, schopnost analytického a systematického myšlení, vysoká flexibilita a spolehlivost, pečlivost, asertivita, operativnost a časová flexibilita, kultura vystupování a schopnost jednání s lidmi, občanská a morální bezúhonnost, řidičský průkaz skupiny B- aktivní řidič
Výhodou při výběrovém řízení je: praxe na vedoucí pozici výhodou, doložení referencí, znalost NJ, AJ, středoškolské vzdělání ekonomické/obchodní zaměření.
Pracovní náplň: zajišťování pokladních služeb v tuzemské i zahr. měně, plánovaní směn podřízených zaměstnanců na fond pracovní doby a vyrovnávací období, obsazování směn při nemoci/dovolené, řešení docházek, evidence/plánování/zajišťování pracovních oděvů, evidence/plánování/zajišťování úklidových a čistících prostředků, aktivní účast při realizaci výstav.
Nabizime: pracovní poměr na dobu určitou s možností přechodu na dobu neurčitou, zkušební doba 6 měsíců, zázemí významné kulturní instituce, stravenky, 5 týdnů dovolené, příspěvek na firemní připojištění – pojištění odpovědnosti za škodu zaměstnavateli
Odměňování: v platové třídě 7. podle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, a podle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě v platném znění - v rozmezí 14240.- Kč - 21470 ,- Kč. Zájemce předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti: jméno a příjmení, datum a místo narození zájemce, státní příslušnost zájemce, misto trvaleho pobytu zajemce, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana, datum a podpis zájemce
Součástí písemné přihlášky k výběrovému řízení bude: přílohy – přihláška a souhlas se zpracováním osobních údajů (www.ajg.cz), motivační dopis, strukturovaný profesní životopis, kopie dokladu o nejvyšším ukončeném vzdělání, výpis z rejstříku trestů (ne starší tří měsíců – účastníci 2. kola).
Přihlášky k výběrovému řízení zašlete nejpozději do 31.8.2018 – rozhodující je datum přijetí přihlášky. Ústní pohovory v rámci 2. kola se uskuteční v průběhu měsíce září/říjen 2018. Přihlášky zasílejte na níže uvedenou kontaktní poštovní adresu, obálku označte „výběrové řízení vedoucí oddělení pokladen– neotvírat“.
Paní Ing. Renata Křížková Alšova jihočeská galerie Hluboká nad Vltavou 144 373 41 Hluboká nad Vltavou.
Výběrové řízení bude dvoukolové. Nástup říjen/listopad 2018
Kontakt: Ing. Renata Křížková, tel. číslo 387 967 041, e-mail: krizkova@ajg.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  432727552

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/432727552

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou

Zdroj:  Úřad práce