Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Právník, právnička

15.07.2018

Společnost Státní úřad inspekce práce hledá nové zaměstnance na pozici Právník, právnička v lokalitě Opava.

Zaměstnavatel Státní úřad inspekce práce
Adresa pracoviště Kolářská 451
746 01 Opava
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.9404927, 17.9018423
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 23 000 až 34 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi právník podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
KO: Ohnhäuserová Alena Ing., tel.: 950 179 114 - vám sdělí případné dotazy.
Generální inspektor Státního úřadu inspekce práce vyhlašuje podle ust. § 24 odst. 6 zákona
č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon o státní službě"), výběrové řízení na služební místo právníka Státního úřadu inspekce práce
se sídlem v Opavě.
VŠ právní vzdělání získané absolvováním magisterského studijního programu ve studijním oboru Právo.
Místo výkonu práce: Opava, Kolářská 451/13.
Základní činností vykonávanou na tomto služebním místě je správní rozhodování při výkonu působnosti oblastního inspektorátu práce.
Žadatel podá služebnímu orgánu, tzn. generálnímu inspektorovi Státního úřadu inspekce práce na základě § 24 odst. 3 a 4 zákona o státní službě:
a) pokud není státním zaměstnancem ve služebním poměru podle zákona o státní službě - žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo (dále jen žádost),
b) pokud je státním zaměstnancem ve služebním poměru podle zákona o státní službě - žádost o zařazení na služební místo (dále jen žádost).
Žádost musí dále obsahovat údaje podle § 37 odst. 2 zákona číslo 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (jméno, příjmení, datum narození uchazeče, adresu jeho trvalého pobytu, příp. jinou adresu pro doručování, označení služebního orgánu, jemuž je určena),
a musí být žadatelem podepsána.
Žádost se podává v českém jazyce a k žádosti žadatel přiloží:
a) Pokud žadatel nezaškrtl a nedoplnil čestná prohlášení uvedená ve formuláři žádosti a údaje pro získání výpisu z Rejstříku trestů uvedené ve formuláři žádosti, přiloží k žádosti příslušné listiny specifikované v tomto oznámení v bodech 1a) až 1f).
b) Pokud žadatel nezaškrtl a nedoplnil čestné prohlášení o dosaženém vzdělání uvedené ve formuláři žádosti o požadované odborné zaměření vzdělání, přiloží k žádosti příslušné listiny specifikované v tomto oznámení v bodě 2).
c) Strukturovaný profesní životopis
d) Motivační dopis

Posuzovány budou žádosti podané ve lhůtě do 3. srpna 2018, tj. v této lhůtě zaslané generálnímu inspektorovi Státního úřadu inspekce práce prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu: Státní úřad inspekce práce, Kolářská 451/13, 746 01 Opava, nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě podepsanou uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu epodatelna@suip.cz nebo prostřednictvím datové schránky (ID datové schránky služebního úřadu: cmwaazf).
Obálka, resp. datová zpráva obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotvírat" a slovy "Výběrové řízení č. j. 5094/1.10/18 na služební místo právníka Státního úřadu inspekce práce se sídlem v Opavě".

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  432902912

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/432902912

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Státní úřad inspekce práce

Zdroj:  Úřad práce