Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referenti evidence obyvatel, občanských průkazů a cestovních dokladů

16.07.2018

Společnost Město Kutná Hora hledá nové zaměstnance na pozici Referenti evidence obyvatel, občanských průkazů a cestovních dokladů v lokalitě Kutná Hora.

Zaměstnavatel Město Kutná Hora
Adresa pracoviště Havlíčkovo náměstí 552
284 01 Kutná Hora
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.9484735, 15.2684115
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 17 360 až 26 110 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Městský úřad požaduje splnění následujících podmínek: ukončené minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou.
Dále požadujeme: vítána zkouška zvláštní odborné způsobilosti na úseku EO,OP a CD, řidičské oprávnění pro skupinu "B", samostatnost, pečlivost, spolehlivost, flexibilita, odpovědnost, organizační a komunikační schopnosti, výhodou je: praxe ve státní správě a samosprávě na obdobných pracovních pozicích, vysoké pracovní nasazení, uživatelskou znalost práce na PC - Word, Excel, Outlook, internet.
Všechny bližší informace (předpoklady, požadavky) k obsazení tohoto pracovního místa jsou zveřejněny ve vyhlášeném výběrovém řízení. Přihlášku s dalšími požadovanými dokumenty uchazeči doručí na adresu: Městský úřad Kutná Hora, oddělení personální a krizového řízení, Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora do 7.8.2018 včetně poštou nebo osobně v obálce na podatelnu Městského úřadu Kutná Hora. Obálku označí: "Neotvírat Výběrové řízení na pracovní pozici referent evidence obyvatel, občanských průkazů a cestovních dokladů MěÚ Kutná Hora". Každý uchazeč bude písemně vyrozuměn.
Stručný popis pracovní činnosti: Výkon přenesené působnosti na úseku evidence obyvatel - přihlášení a odhlášení trvalého pobytu občanů, občanských průkazů - příjem žádostí o OP a výdej hotových OP, cestovní doklady - příjem žádostí o CD a výdej hotových CD.
Zaměstnanecké výhody: stravenky, příspěvek na penzijní připojištění.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  432974848

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/432974848

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Město Kutná Hora

Zdroj:  Úřad práce