Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Kvalitář/ka v potravinářství

19.07.2018

Společnost Polabská zelenina Přerov n. L., s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Kvalitář/ka v potravinářství v lokalitě Přerov nad Labem.

Zaměstnavatel Polabská zelenina Přerov n. L., s.r.o.
Adresa pracoviště  412
289 16 Přerov nad Labem
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.163146, 14.82635
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 19 000 až 23 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi kvalitář podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Náplň práce: dohlížet na kvalitu surovin při příjmu a dávat zpětnou vazbu dodavatelům formou reportů, dohlížet na kvalitu surovin ve všech výrobních krocích až po expedici hotového výrobku, zodpovědnost za kontrolu finálních výrobků - výrobek musí být kvalitní, bezpečný pro konzumenta, splňovat požadavky zákazníka dané specifikacemi a splňovat legislativní požadavky, zajišťovat denní kontroly výrobních procesů, shromažďování a předávání informací z výroby vedoucímu kvality, tisk etiket a kontrola správnosti tištěných údajů a kvality tisku,
aktivní účast na neustálém zlepšování společnosti, předávat nové nápady, redukovat veškeré ztráty (odpad, čas,…). Asistovat vedoucímu kvality podle potřeby, dodržování zásad správné výrobní praxe a hygienické praxe, dodržování zásad BOZP a PO.

Požadujeme: praxe v potravinářském provozu výhodou, minimálně základy angličtiny výhodou,
minimálně základy angličtiny výhodou, schopnost pracovat s PC (Microsoft Office), flexibilita - vzhledem k povaze podnikání je vyžadována práce o víkendech, svátcích, pracovní doba 4 dny v týdnu, 10 hod. směny v různých dnech od pondělí do neděle, kvalitář/ka musí být pozorný, mít smysl pro detail a pořádek, dodržování přísných hygienických pravidel, trestní bezúhonnost, komunikační schopnosti, samostatnost, spolehlivost, týmový hráč, nekonfliktnost, odolnost vůči chladu - práce v chladném prostředí;

Nabízíme: nástup možný ihned, jednosměnný provoz, hlavní pracovní poměr, školení - potravinářské standardy, práce v mladém kolektivu, finanční odměnu za doporučení dalšího uchazeče o zaměstnání až 10.000 Kč (vyplácí se po 3 měsíční zkušební době), uvítací bonus 10.000 Kč (vyplácí se po 3 měsíční zkušební době)

Kontaktovat nás můžete e.mailem nebo telefonicky v době od 9:00 - 14:00 hod.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  433295104

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/433295104

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Polabská zelenina Přerov n. L., s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce