Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Hlavní účetní

26.07.2018

Společnost ČKD Kutná Hora, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Hlavní účetní v lokalitě Kutná Hora.

Zaměstnavatel ČKD Kutná Hora, a.s.
Adresa pracoviště  197
284 01 Kutná Hora
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.953434, 15.261518
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 40 000 až 45 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi hlavní účetní průměrný
Vzdělání Bakalářské

Další informace
Hlavní účetní zodpovídá za kompletní vedení účetnictví v účetní jednotce v souladu s obecně závaznými právními předpisy, zabezpečuje veškeré činnosti spojené s interním a externím výkaznictvím a zodpovídá za organizační vedení účtárny.

Pracovní náplň: Spolupráce s Účetním metodikem na tvorbě metodických pokynů k účtování. Sestavení účetní závěrky, konsolidované účetní závěrky. Řešení problematických účetních případů. Kontrola správnosti zpracování účetních operací významných pro účetní jednotku. Pravidelné měsíční kontroly správnosti účtování. Příprava a shromažďování podkladů pro audit. Reporting vrcholovému managementu, mateřské společnosti. Komunikace a spolupráce s externími subjekty (např. daňový poradce, auditor, banka, finanční úřad). Organizace a koordinace činností v účtárně.

Vzdělání: Bakalářský studijní program v oboru ekonomika, účetnictví a audity. AJ na dobré úrovni, znalost IS ABRA výhodou.

Dovednosti: Vedení podvojného účetnictví. Provádění kontroly účetního systému tj. především kontrola dodržování nařízení a norem platných uvnitř účetní jednotky, dodržování platné legislativy, kontrola vedení účetnictví s důrazem na jeho úplnost, průkaznost a správnost. Spolupráce s finančními úřady při provádění kontrol a revizí. Stanovování směrné účtové osnovy, uspořádání, označování a obsahové vymezení položek účetní závěrky a konsolidované účetní závěrky. Kontrola vedení účetnictví v souladu s obecně závaznými právními předpisy a v souladu s mezinárodními účetními standardy. Vyplňování formulářů a hlášení pro státní orgány (záznamní povinnost, oznamovací povinnost, daňové formuláře). Spolupráce s orgány státní správy a s ostatními institucemi při provádění účetních kontrol a revizí a spolupráce s externím auditorem. Sestavení účetní závěrky. Tvorba vnitřních účetních předpisů účetní jednotky v souladu s obecně závaznými právními předpisy. Zpracování pravidelných výstupů z účetnictví pro potřeby managementu účetní jednotky. Zajišťování platebního styku prostřednictvím bankovních ústavů.

Zaměstnanecké výhody: Motivační bonusy, příspěvek na závodní stravování.

V případě zájmu se hlaste na uvedené kontakty.
Místo výkonu práce: Karlov 197, Kutná Hora

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  434342400

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/434342400

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti ČKD Kutná Hora, a.s.

Zdroj:  Úřad práce