Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Sociální pracovník

26.07.2018

Společnost Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady o.p.s. hledá nové zaměstnance na pozici Sociální pracovník v lokalitě Nymburk.

Zaměstnavatel Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady o.p.s.
Adresa pracoviště Soudní 21
288 02 Nymburk
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.1853162, 15.0430413
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 21 900 až 32 670 Kč
Nabízený plat je pro profesi sociální pracovník podprůměrný
Vzdělání Vyšší odborné

Další informace
Společnost poskytuje sociální služby zdravotně postiženým občanům a seniorům, kteří nejsou schopni si sami obstarat nutné práce v domácnosti a další životní potřeby. Poskytujeme pečovatelskou službu, denní stacionář, odlehčovací službu a osobní asistenci. Služby jsou poskytovány v domácnosti klienta, ale také i v našich zařízeních. Působíme na celém okrese Nymburk.

Znalost poskytovaných služeb: pečovatelská služba, denní stacionář, odlehčovací služba, osobní asistence, tretsní bezúhonnost, řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič), komunikační dovednosti s cílovou skupinou seniorů, odolnost a samostatnost při krizových situacích, zdravotní způsobilost a odbornou způsobilost dle § 110 odst.4 zákona č. 108/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Přijetí principu celoživotního vzdělávání.

Garantujeme: Řádné zaškolení a zaučení: společnost má vypracovaný plán zaškolení pro nového zaměstnance, poskytuje stravenky, pracovní oděv, 5 týdnů dovolené, profesní rozvoj. Příjemný kolektiv spolupracovníků, kteří novým kolegům rádi poradí. Práce pod supervizním/odborným vedením.

Kontaktovat nás můžete e.mailem nebo telefonicky.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  434429952

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/434429952

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady o.p.s.

Zdroj:  Úřad práce