Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Odborný poradce/poradkyně CENTRA PODPORY – Praha a Střední Čechy - projekt SRP

13.08.2018

Společnost Národní institut pro další vzdělávání / zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků / hledá nové zaměstnance na pozici Odborný poradce/poradkyně CENTRA PODPORY – Praha a Střední Čechy - projekt SRP v lokalitě Praha.

Zaměstnavatel Národní institut pro další vzdělávání / zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků /
Adresa pracoviště Senovážné náměstí 872
110 00 Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.0852314, 14.4296343
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi poradce podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Práce s PC

Další informace
Hlavní náplň činnosti:
Činnost odborného poradce center podpory je organizačně řízena týmovým manažerem Centra podpory. Poskytuje poradenství v oblastech strategického řízení a plánování ve školách, pro oblast dotací a pedagogického vedení ve školách. Náplň práce:
poskytování konzultací a poradenství zájemcům o odbornou podporu z řad vedení škol v oblasti strategického řízení a plánování,poskytování konzultací a poradenství zájemcům z řad vedení škol v oblasti výzev OP VVV a o možnostech zapojení škol do projektů OP VVV,spolupráce s Konzultanty MAP, zpracovávání záznamů o jednáních a kontaktech, spravování v elektronické podobě, zodpovědnost za založení a aktualizaci karty účastníka/příjemce podpory poskytované Centrem podpory informování o projektu SRP a službách Centra podpory, OP VVV, akci KLIMA, prioritách MŠMT v oblasti rozvoje vzdělávání,zodpovědnost za organizaci a realizaci, konferencích a prezentacích Center podpory, zodpovědnost za zajištění zpětné vazby pro ověření kvality vzdělávacích programů,spolupráce na monitorování a vyhodnocování procesů a produktů vytvářených v Centru podpory za daný kraj.

Motivační dopis se strukturovaným profesním životopisem zašlete do 20. 8. 2018 do 12:00 hodin na e-mail pam@nidv.cz. Do předmětu zprávy uvádějte „Odborný poradce Centra podpory - SRP“.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  436902400

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/436902400

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Národní institut pro další vzdělávání / zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků /

Zdroj:  Úřad práce