Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Personalista/tka

23.08.2018

Společnost International Automotive Components Group s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Personalista/tka v lokalitě Hodonín.

Zaměstnavatel International Automotive Components Group s.r.o.
Adresa pracoviště U Kyjovky 4000
695 01 Hodonín
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.844558, 17.09246
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi personalista podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC

Další informace
Pracoviště: U Kyjovky 4000/9, 695 01 Hodonín. Příprava a realizace přijímacích a propouštěcích procedur ve společnosti (vznik, změna a skončení pracovního poměru). Zpracování a zodpovědnost za výkazy, evidenci osobních dat zaměstnanců, jejich změny. Zodpovídá za plnění povinností a zákonných požadavků vůči státním institucím a úřadům. Nese odpovědnost za zpracování, změnování a udržování aktuálnosti přidělené dokumentace. Zpracování a udržování přehledů - reportů, statistik v oblasti lidských zdrojů. Evidence, zpracování výkladů a stanovisek ke složitým pracovněprávním sporům. Sledování legislativních změn v oblasti pracovně právní problematiky. Jednání s externími organizacemi (úřady práce, sociální úřady, inspektoráty bezpečnosti práce apod.). Vedení evidence uchazečů o zaměstnání. Organizace a realizace procesu výběru nových zaměstnanců. Vedení a správa databáze personálních spisů všech zaměstnanců. Organizace a spolupráce úvodních školení nových zaměstnanců při nástupu Koordinace a evidence lékařských prohlídek. Spolupráce s vedením společnosti při vytváření a naplňování systému odměňování a hodnocení zaměstnanců. Udržování a podpora personálních hodnotících systémů a nástrojů k utváření podnikové kultury. Úzce spolupracuje se mzdovou účetní, zajišťuje dodání podkladů pro zpracování mezd. Poskytuje průběžně poradenskou službu zaměstnancům ohledně pracovních záležitostí. Podepisuje interní personální dokumenty podle konkrétního určení. Zpracovává reporty v požadovaných termínech a podle stanovených požadavků. Vede evidenci agenturních zaměstnanců a spolupracuje s personálními agenturami. Spolupodílí se na realizaci sociálního programu pro zaměstnance. Podílí se na opatřeních k zajištění BOZP, požární ochrany a ochrany životního prostředí ve společnost.
Kvalifikace: ÚSO, VŠ vzdělání, pokročilá znalost AJ slovem i písmem, pokročilá znalost práce na PC (MS Office). Profesní zkušenosti: minimálně 5 let praxe v personalistice, znalost pracovněprávního práva v České republice, zkušenosti s hodnocením a rozvojem zaměstnanců, zkušenosti s procesem náborů zaměstnanců.
Osobnostní dovednosti: pečlivost, důslednost, zodpovědnost, schopnost zvládat konfliktní situace. Systematický přístup k práci, analytické myšlení, prezentační dovednosti,vyjednávací schopnosti, asertivní přístup. Dovolená navíc, příspěvek na stravování, měsíční příspěvek na investiční životní pojištění, příspěvek na sportovní aktivity, podpora zlepšovacích návrhů aj. Kontakt na mail: marie.pecenkova@iacgroup.com

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  438420224

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/438420224

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti International Automotive Components Group s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce