Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovníci v sociálních službách - pečovatel/ka pro Charitní dům pokojného stáří ve Valašské Bystřici *

30.08.2018

Společnost Charita Valašské Meziříčí hledá nové zaměstnance na pozici Pracovníci v sociálních službách - pečovatel/ka pro Charitní dům pokojného stáří ve Valašské Bystřici * v lokalitě Valašská Bystřice.

Zaměstnavatel Charita Valašské Meziříčí
Adresa pracoviště  275
756 27 Valašská Bystřice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4033835, 18.1438864
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 17 280 až 18 700 Kč
Nabízený plat je pro profesi pečovatel podprůměrný
Vzdělání Základní + praktická škola

Další informace
POPIS PRÁCE:
o Zajištění a poskytování přímé péče pobytové služby Domova pro seniory dle § 49 a Odlehčovací služby dle § 44 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách.
o Pracovník v sociálních službách v přímé obslužné péči o osoby v pobytovém zařízení vykonává činnosti spočívající v pomoci při osobní hygieně a oblékaní, manipulaci s přístroji, pomůckami, prádlem, udržování čistoty a osobní hygieny, podporu soběstačnosti, nácviku jednoduchých denních činností posilování životní aktivizace, udržování základních sociálních a společenských kontaktů a uspokojování psychosociálních potřeb.
o Podílí se na vypracovávání spisové dokumentace v souladu s požadavky metodik práce a Standardů kvality sociálních služeb, zachovává mlčenlivost o osobních a citlivých údajích
POŽADAVKY NA PRACOVNÍKA:
o SŠ vzdělání (sociální práce, zdravotní, příp. pedagogika) a absolvování kurzu pracovníka v sociálních službách (kvalifikace pro pracovníka v sociálních službách dle zákona č.108/2006 Sb.). Kurz pracovníka v sociálních službách je nutno absolvovat nejpozději do 18 měsíců od data nástupu.
o Respekt ke křesťanským hodnotám a principům, úcta k životu v jakékoliv podobě
o Samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, sociální cítění a empatie, komunikační dovednosti, schopnost týmové spolupráce, ochota vzdělávat se, odolnost vůči psychické zátěži. Trestní bezúhonnost. Zdravotní způsobilost.
VÝHODOU: praxe v sociálních službách
NABÍZÍME: Zajímavou a pestrou práci v dobrém kolektivu a v moderním prostředí zrekonstruovaného domova pro seniory, velkou míru samostatnosti a odpovědnosti,
1 týden dovolené navíc. Pracovní poměr na dobu neurčitou, v případě nesplnění požadavku na vzdělání - pracovní poměr na dobu určitou. Mzdové zařazení - základní nástupní mzda ve výši 17.280,- Kč až 18.7000,- Kč (výše je závislá na délce odborné praxe) a příplatky za práci v noci, ve dnech pracovního klidu a pracovního volna ve výši 20 % a za práci ve svátek.
Předpokládaný termín nástupu: dle dohody
Obsah přihlášky:
o strukturovaný životopis, motivační dopis a souhlas se zpracováním osobních údajů
o Bližší informace podá Jana Řiháková, vedoucí CHDPS Valašská Bystřice, tel. 603 549 618, email jana.rihakova@valmez.charita.cz. Písemné nabídky zasílejte na email: erika.moscakova@valmez.charita.cz, případně na adresu: Charita Valašské Meziříčí, Erika Moščáková, Kpt. Zavadila 1345, 757 01 Valašské Meziříčí.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  439350272

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/439350272

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Charita Valašské Meziříčí

Zdroj:  Úřad práce