Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Zdravotní sestra *

30.08.2018

Společnost Charita Valašské Meziříčí hledá nové zaměstnance na pozici Zdravotní sestra * v lokalitě Valašská Bystřice.

Zaměstnavatel Charita Valašské Meziříčí
Adresa pracoviště  275
756 27 Valašská Bystřice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4033835, 18.1438864
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 20 170 až 21 830 Kč
Nabízený plat je pro profesi zdravotní sestra podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
POPIS PRÁCE:
Plánování a poskytování ošetřovatelské péče formou ošetřovatelského procesu bez odborného dohledu, poskytovanou v Charitním domě pokojného stáří ve Valašské Bystřici.
Podílení se na rozvoji metod sociálně - zdravotní práce a aplikaci nejnovějších poznatků z psychologie, zdravotnictví, pedagogiky a práva. Podílení se na metodické a koncepční činnosti.
POŽADAVKY NA PRACOVNÍKA:
Vzdělání SŠ zdravotní, všeobecná sestra.
Respekt ke křesťanským hodnotám a principům, empatický přístup k seniorům, úcta k životu v jakékoliv podobě, organizační schopnosti, sociální cítění, zodpovědnost, otevřenost, schopnost týmové spolupráce, ochota vzdělávat se, odolnost vůči psychické zátěži.
Trestní bezúhonnost
Zdravotní způsobilost
Komunikační schopnosti
Řidičský průkaz sk. B
VÝHODOU: praxe v oboru
Obsah přihlášky:
o strukturovaný životopis, motivační dopis k pracovnímu místu.
Písemné nabídky na email: jana.rihakova@valmez.charita.cz , případně na adresu: Charita Valašské Meziříčí, 757 01 Valašské Meziříčí.
Bližší informace poskytne Jana Řiháková, DiS., vedoucí Charitního domu pokojného stáří ve Valašské Bystřici, tel. 603 549 618,
email: jana.rihakova@valmez.charita.cz
INFORMACE K NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI:
Charita Valašské Meziříčí je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES ("GDPR") správcem osobních údajů, které při své činnosti zpracovává.
Vaše osobní údaje uvedené v přihlášce do výběrového řízení bude zpracovávat pouze za účelem obsazení volné pracovní pozice a nejdéle do doby ukončení výběrového řízení.
NABÍZÍME: zajímavou a pestrou práci na plný úvazek ve 12-ti hodinových denních směnách, velkou míru samostatnosti a odpovědnosti, možnost spoluutvářet a rozvíjet činnost charitativní organizace, možnost dalšího osobního rozvoje a profesního vzdělávání, možnost navázání profesních kontaktů. V rámci benefitů 1 týden dovolené navíc, roční odměny v závislosti na hospodářském výsledku, příspěvek na dojíždění, nástupní bonus 10.000 Kč a další. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Mzdové zařazení - nástupní základní mzda v rozpětí od 20.170 Kč do 21.830 Kč, konkrétní výše je pak stanovena dle uznatelné praxe a vzdělání, po zapracování osobní příplatek, příplatky za práci ve dnech pracovního klidu ve výši 20%, příplatek za práci ve svátek.
Předpokládaný termín nástupu: ihned nebo dle domluvy
Místo výkonu práce: Valašská Bystřice

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  439474688

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/439474688

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Charita Valašské Meziříčí

Zdroj:  Úřad práce