Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Obchodní referenti s aktivní znalostí AJ

02.09.2018

Pracovní agentura KM konsult s.r.o. hledá pro svého klienta kandidáty na pozici Obchodní referenti s aktivní znalostí AJ v lokalitě Hošťálková.

Agentura KM konsult s.r.o.
Další nabídky této agentury »
Adresa 756 22 Hošťálková
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.355247, 17.8700884
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Pro strojírenskou společnost sídlící v obci Hošťálková hledáme uchazeče na pozici obchodního referenta
- Náplň práce: zajištění plnění plánu stanoveného na daný rok, zpracování předkontraktační agendy jednotlivých projektů a obchodních případů, řešení veškerých podmínek budoucích kupních smluv, stanovení a ve spolupráci se zákazníkem upřesnění termínu a podmínky expedice jednotlivých zakázek, dále evidence a prověření aktuálnosti specifických požadavků zákazníka
- Požadujeme: min. SŠ technického nebo ekonomického směru, práce s PC, aktivní znalost AJ slovem i písmem, praxe v zahraničním obchodu výhodou, komunikační a vyjednávací schopnosti, flexibilitu, zodpovědný přístup.
- Nabízíme: zázemí silné a stabilní společnosti, dobré platové podmínky, osobní ohodnocení na základě dosažených výsledků, možnost profesního a platového růstu, vzdělávací kurzy, školení, závodní stravování, příspěvek na penzijní pojištění
- Přihláška formou zaslaného životopisu na emailovou adresu: zdenek@kmkonsult.cz nebo kontakt na tel. +420777 776 355 p. Večerka 8:00-16:00. Po obdržení životopisu Vás bude kontaktovat personální oddělení.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  439928320

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/439928320

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti KM konsult s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce