Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Odborný referent znalecké činnosti - ústav znalectví a oceňování

13.09.2018

Společnost Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích hledá nové zaměstnance na pozici Odborný referent znalecké činnosti - ústav znalectví a oceňování v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Adresa pracoviště Okružní 517
370 01 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.995928, 14.495022
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 22 000 až 23 500 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání Bakalářské

Další informace
Požadavky: vysokoškolské bakalářské vzdělání (Bc.), dobrá znalost MS Office (Word, Excel), zkušenost se zpracováním znaleckých posudků (odhadů) v oboru ekonomika, stavebnictví nebo strojírenství výhodou, vystudovaný studijní program Pozemkové úpravy a převody nemovitostí výhodou, analytické myšlení, komunikační a organizační schopnosti, znalost anglického jazyka, samostatnost a spolehlivost, občanská a morální bezúhonnost, aktivní řízení motorových vozidel sk. B.
Hlavní náplň činností: příprava podkladů pro zpracování znaleckých posudků; vytváření databází cenových údajů (nemovitosti, vozidla apod.); administrativní úkony související se zpracováním a kompletací znaleckých posudků včetně přípravy cen a kalkulací prováděných úkonů
Nabízíme: pracovní poměr na dobu určitou 1 roku, s perspektivou prodloužení na dobu neurčitou, příjemné pracovní prostředí, 5 týdnů dovolené, dotované stravování, mateřská škola, předpokládaný nástup: dohodou
Požadované doklady: přihláška do výběrového řízení včetně souhlasu se zpracováním osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění (ke stažení na stránkách školy www.vstecb.cz, příp. na kontaktním e-mailu)
Strukturovaný profesní životopis (Europass)
Ověřené kopie dokladů o absolvování střední či vysoké školy

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  441544704

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/441544704

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Zdroj:  Úřad práce