Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Servisní technik pro opravy svařovacích strojů a průmyslových robotů

16.09.2018

Společnost WELDING Ostrava - WELDO s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Servisní technik pro opravy svařovacích strojů a průmyslových robotů v lokalitě Ostrava.

Zaměstnavatel WELDING Ostrava - WELDO s.r.o.
Adresa pracoviště Teslova 1118
702 00 Ostrava
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.8538384, 18.2832775
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 30 000 až 43 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi servisní technik podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Hledáme nově servisního technika pro naše rozvíjející se servisní středisko. Servisní středisko se zabývá opravami běžné i vyspělé svařovací techniky, opravami průmyslových robotů značek YASKAWA, Hyundai a OTC. Nyní hledáme kolegu, který by se postupně zaškolil na opravy svařovací techniky, dále pak opravy elektroniky ve svařovacích strojích a postupně by mohl získat praxi při opravách robotické techniky.

Nabízíme zajímavou a samostatnou práci. Nového kolegu postupně zaškolíme. Nejdříve by se zbýval jednoduššími opravami svářeček starších typů, které nejsou tolik elektronické. A také opravami svařovacích hořáků. Postupně by se pracovník doškoloval na opravy moderních - procesory řízených svařovacích strojů. Mezitím by asistoval našim servisním technikům při servisních zásazích na robotizovaných pracovištích, kde by postupně získával další zkušenosti.

Práce je vhodná pro technicky zaměřené uchazeče. Podmínkou je střední odborné vzdělání v oblasti elektro, nejlépe v oblasti slaboproudé techniky. Podmínkou je platnost vyhlášky 50, min. par. 6. Další podmínkou je řidičské oprávnění skupiny B.

Hledáme kolegu pro dlouho trvající spolupráci. Jen postupné doškolení bude trvat 1-2 roky. Proto také nabízíme smlouvu na dobu neurčitou.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  442066944

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/442066944

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti WELDING Ostrava - WELDO s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce