Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Odborný/vrchní referent -ka - pokusník, pokusnice

19.09.2018

Společnost ÚSTŘEDNÍ KONTROLNÍ A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÝ hledá nové zaměstnance na pozici Odborný/vrchní referent -ka - pokusník, pokusnice v lokalitě Opava.

Zaměstnavatel ÚSTŘEDNÍ KONTROLNÍ A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÝ
Adresa pracoviště Pusté Jakartice 304
747 28 Opava
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.9671317, 17.9484869
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 17 360 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Výběrového řízení na výše uvedené služební místo se může zúčastnit žadatel, který:
1. splňuje základní předpoklady stanovené zákonem, tj.:
a) je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru [§ 25 odst. 1 písm. a) zákona]; Splnění tohoto předpokladu se podle § 26 odst. 1 věta první zákona dokládá příslušnými listinami, tj. průkazem totožnosti nebo osvědčením o státním občanství. Při podání žádosti lze podle § 26 odst. 2 zákona doložit pouze písemné čestné prohlášení o státním občanství; uvedenou listinu je nutné v takovém případě doložit následně, nejpozději před konáním pohovoru;
b) dosáhl věku 18 let [§ 25 odst. 1 písm. b) zákona];
c) je plně svéprávný [§ 25 odst. 1 písm. c) zákona]; Splnění tohoto předpokladu se podle § 26 odst. 1 věta šestá zákona dokládá písemným čestným prohlášením;
d) je bezúhonný [§ 25 odst. 1 písm. d) zákona]; Splnění tohoto předpokladu se podle § 26 odst. 1 věta druhá zákona dokládá výpisem z Rejstříku trestů, který nesmí být starší než 3 měsíce, resp. obdobným dokladem o bezúhonnosti, není-li žadatel státním občanem České republiky. Pokud žadatel do žádosti poskytne údaje nutné k obstarání výpisu z evidence Rejstříku trestů, není již povinen výpis z evidence Rejstříku trestů doložit, neboť si ho služební orgán vyžádá na základě poskytnutých údajů přímo od Rejstříku trestů.
e) dosáhl středního vzdělání s maturitní zkouškou nebo vyššího odborného vzdělání [§ 25 odst. 1 písm. e) zákona]; Splnění tohoto předpokladu se podle § 26 odst. 1 věta první zákona dokládá příslušnými listinami u pohovoru, tj. originálem nebo úředně ověřenou kopií dokladu o dosaženém vzdělání. Při podání žádosti lze podle § 26 odst. 2 zákona doložit pouze písemné prohlášení o dosaženém vzdělání.
f) má potřebnou zdravotní způsobilost [§ 25 odst. 1 písm. f) zákona]. Splnění tohoto předpokladu se podle § 26 odst. 3 zákona dokládá písemným čestným prohlášením o zdravotní způsobilosti;
2. splňuje požadavky stanové služebním předpisem služebního orgánu6
a. jiný odborný požadavek – držitel řidičského průkazu skupiny B
Splnění tohoto požadavku se dokládá čestným prohlášením a následně originálem nebo úředně ověřenou kopií řidičského průkazu u pohovoru.
K žádosti dále žadatel přiloží: strukturovaný profesní životopis.
Posuzovány budou žádosti podané ve lhůtě do 1. 10. 2018, tj. v této lhůtě zaslané služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu:
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Hroznová 2, 656 06 Brno, nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu služebního úřadu: podatelna@ukzuz.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID: ugbaiq7.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotvírat“ a slovy „Výběrové řízení na služební místo č.j.: UKZUZ 108105/2018“.

Hlavní popis činnosti:
. příprava podkladů pro zakládání a vedení pokusů,
. vykonávání technických prací při zakládání, ošetřování a sklizni odrůdových pokusů,
. provádění u příslušných odrůdových zkoušek pozorování znaků a vedení záznamů,
. provádění odběrů vzorků za vegetace, po sklizni.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  442401536

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/442401536

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti ÚSTŘEDNÍ KONTROLNÍ A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÝ

Zdroj:  Úřad práce