Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Sociální pracovníci

19.09.2018

Společnost Charita Konice hledá nové zaměstnance na pozici Sociální pracovníci v lokalitě Bohuslavice.

Zaměstnavatel Charita Konice
Adresa pracoviště  9
798 56 Bohuslavice
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.548449, 15.9771802
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 24 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi sociální pracovníci podprůměrný
Vzdělání Vyšší odborné

Další informace
Nástup ihned. Osobní kontakt po tel. domluvě paní Mgr. Pašová tel.: 739 524 365 (volat v době 8:00-15:00 hod.), e-mail: pavlina.pasova@konice.charita.cz.
Jedná se o přímou práci se seniory a jejich rodinami a zajištění administrativních činností spojených s přijetím a pobytem uživatelů v Domě pokojného stáří Bohuslavice - domově pro seniory dle zákona o sociálních službách.
Náplň práce zahrnuje jednání se zájemci, provádění sociálních šetření u žadatelů, vyřizování žádostí o umístění do domova, vedení osobní dokumentace uživatelů a evidencí spojených s jejich pobytem, vypracovávání organizačních metodik práce a metodik týkajících se standardů kvality sociálních služeb, zpracovávání statistických výkazů, metodické vedení klíčových pracovníků v rámci individuálního plánování, poskytování obecného sociálně právního poradenství uživatelům, komunikaci s úřady a jinými institucemi, spolupráci na přípravě a realizaci aktivizačních činností pro uživatele.Jedná se o práci v jednosměnném provozu - 8 hodinové denní směny, pondělí až pátek.
Požadujeme: vysokoškolské nebo vyšší odborné vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb., § 110 (4), trestní bezúhonnost, znalost zákona o sociálních službách, komunikativní dovednosti, samostatnost, organizační schopnosti, zodpovědnost, spolehlivost, empatii, ztotožnění se s činností Charity a jejími hodnotami, aktivní práci na PC (především Microsoft Office, Internet, MS Outlook), řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič).
Nabízíme: smysluplnou a odpovědnou práci na plný úvazek, zázemí stabilní církevní neziskové organizace, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje včetně supervizí, osobnostní růst, zaměstnanecké výhody (5 týdnů dovolené, příspěvek na stravné, služební telefon, notebook. Nástup od 1.11.2018 nebo dle dohody.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  442463232

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/442463232

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Charita Konice

Zdroj:  Úřad práce