Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer/-ka veřejných zakázek

20.09.2018

Společnost Univerzita Karlova v Praze hledá nové zaměstnance na pozici Manažer/-ka veřejných zakázek v lokalitě Hradec Králové.

Zaměstnavatel Univerzita Karlova v Praze
Adresa pracoviště Akademika Heyrovského 1203
500 03 Hradec Králové
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.2014808, 15.8358216
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 23 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání Bakalářské

Další informace
MANAŽER/-KA VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK
- PP na dobu určitou 1 roku s možností prodloužení, nástup možný ihned
- Náplň práce: Příprava, administrace a organizace výběrových řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., příprava, administrace a organizace výběrových řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů ŘO MŠMT, případně dalších řídicích orgánů, příprava, administrace a organizace veřejných zakázek malého rozsahu, vedení evidence veřejných zakázek, sledování legislativy a změn v oblasti veřejných zakázek, administrace veřejných zakázek na profilu zadavatele a ve věstníku veřejných zakázek, úzká spolupráce a komunikace ve všech aktivitách s dalšími pracovišti děkanátu (zejména Oddělením strategického rozvoje a evropských projektů) a fakulty, komunikace s příslušnými řídicími orgány jednotlivých programů (ministerstva apod.), komunikace s rektorátem Univerzity Karlovy, zajištění vedlejší administrativy a činností souvisejících s chodem oddělení.
- Požadujeme: VŠ vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu (ideálně nejlépe právního zaměření), trestní bezúhonnost, ovládání jednacího jazyka, výbornou znalost práce na PC (zejména MS Office: Word, Excel, PowerPoint).
- Výhodou: zkušenosti a orientace v oblasti veřejných zakázek, kontrol a auditů, praxe v oblasti strukturálních fondů EU, zkušenosti s projektovým nebo finančním řízením projektů, zkušenosti s přípravou projektů, znalost anglického jazyka.
- Nabízíme: 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, možnost využití služeb Dětské skupiny Fafík (dětská skupina zřízená při Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové), ČSOB motivační program (balíček nadstandardních výhod pro všechny zaměstnance), benefity UK (slevy a výhody pro zaměstnance UK u externích subjektů).
- Přihláška, včetně souhlasu s nakládáním s poskytnutými osobními údaji, je k dispozici ke stažení na http://www.faf.cuni.cz.
- Přihlášky se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami zasílejte poštou nebo doručte osobně do 5. 10. 2018 do 12:00 hodin na adresu:
Farmaceutická fakulta UK v Hradci Králové
Lenka Cermanová, DiS. - Oddělení PaM
Akademika Heyrovského 1203/8
500 05 Hradec Králové
- Obálku viditelně označte slovy "VŘ - manažer / manažerka veřejných zakázek Správního oddělení".
Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich nebude Vaše přihláška úplná a nebude zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované pracovní místo.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.
- Kontaktní pracovník pro podávání informací k obsahu práce:
RNDr. Václav Koula - vedoucí Správního oddělení
tel.: +420 495 067 255, mobil: +420 777 264 703, e-mail: koula@faf.cuni.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  442598144

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/442598144

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Univerzita Karlova v Praze

Zdroj:  Úřad práce