Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Fakturanti

26.09.2018

Společnost VÍNO HRUŠKA s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Fakturanti v lokalitě Blatnička.

Zaměstnavatel VÍNO HRUŠKA s.r.o.
Adresa pracoviště  143
696 71 Blatnička
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9348583, 17.527417
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 16 400 až 25 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Pracoviště: Blatnička 143. Nabízíme: hlavní pracovní poměr - práce na plný úvazek na dobu určitou, po roce možnost prodloužení na dobu neurčitou, pružnou pracovní dobu, zaměstnanecké benefity a slevy na nákup zboží, práce v příjemném prostředí společnosti a přátelském kolektivu, zajímavé platové podmínky včetně provizního systému odměňování, možnost růstu platových podmínek po zapracování na pozici, prémiový způsob hodnocení, nástup možný ihned.
Náplň práce: správa a objednávky služeb PPL, komunikace s celním úřadem, příprava objednávek, faktur, administrativní činnost, komunikace se zákazníky a obchodními partnery, komunikace se zahraničními zákazníky, předávání informací, příprava podkladů pro účetní, nabízení produktů a portfolia firmy zákazníkům.
Požadujeme: optimismus, spolehlivost, loajalitu, pečlivost, samostatnost, ochotu učit se novým věcem a pozitivní myšlení, praxe v oboru výhodou, znalost účetních zásad, znalost cizích jazyků AJ, NJ, znalost programu APLS výhodou, na pozici fakturantky je nezbytně nutná schopnost týmové spolupráce a komunikace. Zajímavé finanční hodnocení, zaměstnanecké slevy a benefity, příjemné pracovní prostředí, vedení a kolektiv, firemní školení. Kontakt na tel. 724 889 889, na mail: personalistika@vinohruska.cz a osobně po tel. domluvě.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  443439872

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/443439872

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti VÍNO HRUŠKA s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce