Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


It technik/-čka

04.11.2018

Společnost Mesa Parts s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici It technik/-čka v lokalitě Vysokov.

Zaměstnavatel Mesa Parts s.r.o.
Adresa pracoviště  112
549 12 Vysokov
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.403973, 16.118893
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 30 000 až 40 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi technik podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní

Další informace
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned.

Náplň práce: správa serverů na administrátorské úrovni, komplexní správa síťové infrastruktury (CISCO technologie), komplexní správa firewallu, správa virtualizace serverových farem (Vmware), správa distribuce SW na platformě Citrix, podpora uživatelů v ERP systému, instalace a konfigurace koncových stanic, podpora uživatelů a řešení problémů, poskytování základních školení.

Požadavky: technické vzdělání SŠ/VŠ; praxe v oboru min. 1 rok; pokročilá znalost počítačových sítí; znalost MS licensing a auditování SW na zařízeních; znalost platformy MS Windows Server (Active Directory, Group policy, DNS, DHCP atd.); znalost problematiky virtualizace (Vmaware -Vcenter a ESXi); znalosti se správou ERP systému; schopnost pracovat v týmu a komunikovat; samostatnost a zodpovědnost, systematičnost; komunikativní znalost AJ nebo NJ slovem i písmem (komunikace s mateřskou společností); ochota jezdit na občasné služební cesty.

Nabízené výhody: perspektivní zaměstnání v moderní firmě s moderními technologiemi; udržování IT technologie v souladu s aktuálními světovými standardy; kolegiální a přátelská firemní atmosféra; příspěvek na dopravu do zaměstnání; příspěvek na stravu; 25 dní dovolené; příspěvek na penzijní připojištění; stabilizační odměny při dosažení určitého mezníku v délce zaměstnání v Mesa Parts; firemní kulturní a sportovní akce, dětské dny, vánoční dárky aj.; zaměstnanecký tarif.

Kontakt - paní Jarmila Lelková; tel.: 491 419 823 (v pracovní dny od 08:00 hod. do 14:00 hod.), e-mail: job@mesa-parts.cz (zaslání životopisu).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  444808704

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/444808704

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Mesa Parts s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce