Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Metodik, metodička inspektor -ka úseku inspekce bozp

12.10.2018

Společnost Státní úřad inspekce práce hledá nové zaměstnance na pozici Metodik, metodička inspektor -ka úseku inspekce bozp v lokalitě Opava.

Zaměstnavatel Státní úřad inspekce práce
Adresa pracoviště Kolářská 451
746 01 Opava
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.9404927, 17.9018423
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 22 000 až 30 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Obálka, resp. datová zpráva obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotvírat“ a slovy „Výběrové řízení č. j. 7192/1.10/18 na služební místo metodika inspektora úseku inspekce BOZP Státního úřadu inspekce práce“.
Posuzovány budou žádosti podané ve lhůtě do 2. listopadu 2018, tj. v této lhůtě zaslané generálnímu inspektorovi Státního úřadu inspekce práce prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu: Státní úřad inspekce práce, Kolářská 451/13, 746 01 Opava, nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě podepsanou uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu epodatelna@suip.cz nebo prostřednictvím datové schránky (ID datové schránky služebního úřadu: cmwaazf).
Žadatel přiloží:
a) Pokud žadatel nezaškrtl a nedoplnil čestná prohlášení uvedená ve formuláři žádosti a údaje pro získání výpisu z Rejstříku trestů uvedené ve formuláři žádosti, přiloží k žádosti příslušné listiny specifikované v tomto oznámení v bodech 1a) až 1f).
b) Strukturovaný profesní životopis
c) Motivační dopis
Výběrového řízení na výše uvedené služební místo se v souladu se zákonem může zúčastnit žadatel, který:
1) splňuje základní předpoklady stanovené zákonem, tj.:
a) je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru; Splnění tohoto předpokladu žadatel dokládá příslušnými listinami, tj. předložením originálu průkazu totožnosti nebo osvědčení o státním občanství.
b) dosáhl věku 18 let;
c) je plně svéprávný;
d) je bezúhonný; Splnění tohoto předpokladu žadatel dokládá originálem nebo úředně ověřenou kopií výpisu z evidence Rejstříku trestů, který nesmí být starší než 3 měsíce.
e) dosáhl vysokoškolského vzdělání v magisterském studijním programu; Splnění tohoto předpokladu žadatel dokládá příslušnými listinami, tj. originálem nebo úředně ověřenou kopií dokladu o dosaženém vzdělání (vysokoškolského diplomu).
f) má potřebnou zdravotní způsobilost;
Žadatel podá služebnímu orgánu, tzn. generálnímu inspektorovi Státního úřadu inspekce práce na základě § 24 odst. 3 a 4 zákona o státní službě:
a) pokud není státním zaměstnancem ve služebním poměru podle zákona o státní službě - žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo (dále jen žádost),
b) pokud je státním zaměstnancem ve služebním poměru podle zákona o státní službě - žádost o zařazení na služební místo (dále jen žádost).
Žádost musí dále obsahovat údaje podle § 37 odst. 2 zákona číslo 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (jméno, příjmení, datum narození uchazeče, adresu jeho trvalého pobytu, příp. jinou adresu pro doručování, označení služebního orgánu, jemuž je určena), a musí být žadatelem podepsána.
Na tomto služebním místě je vykonávána zejména odborná metodická, poradenská, posuzovací a garanční činnost při výkonu inspekce práce v oblasti BOZP, a dále je příležitostně prováděna inspekce práce (kontrolní činnost) podle zákona č. 251/2005 Sb., o inspekci práce.

Vzor žádosti naleznete na: http://www.suip.cz/volna-mista-1/

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  445917696

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/445917696

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Státní úřad inspekce práce

Zdroj:  Úřad práce