Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Úředník - referent/ka účetního úseku

13.10.2018

Společnost Městské centrum sociálně rehabilitačních služeb - domov pro seniory hledá nové zaměstnance na pozici Úředník - referent/ka účetního úseku v lokalitě Domažlice.

Zaměstnavatel Městské centrum sociálně rehabilitačních služeb - domov pro seniory
Adresa pracoviště Baldovská 638
344 01 Domažlice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4439354, 12.9289794
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 28 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC

Další informace
Pracovní náplň: komplexní a ucelené účtování v rámci okruhu účetnictví, zajišťování fakturace úseku. Příprava a zpracování údajů a provádění dalších úkonů k výpočtu výše platu, náhrad platu, případně další plnění, dávek nemocenského pojištění, k zajišťování srážek z platu, ke zjišťování výpočtu a odvodu daně z příjmu, pojistného. Provádění registračních a oznamovacích
činností a vztahů týkajících se zaměstnanců organizace. Výpočet výše platu, zajišťování výplaty. Zúčtování platu, náhrad platu a další plnění, výpočet a provádění srážek z platu, zajišťování agendy daně z příjmu ze závislé činnosti, pojistného.
Požadavky: vyšší odborné nebo střední vzdělání s maturitou ekonomického zaměření, znalost zákona č. 563/1991 Sb.,o účetnictví a zákona a zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, dobrá uživatelská znalost práce na PC, dobré komunikační schopnosti, samostatnost, spolehlivost a zodpovědnost.
Uchazeč podá písemnou přihlášku s těmito náležitostmi:
-jméno, příjmení uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost a místo tvalého pobytu.
-číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana.
-datum a podpis uchazeče
K přihlášce je nutno přiložit: strukturovaný životopis s výpisem dosavadních zaměstnání a odborných znalostí týkajících se administrativních a účetnických znalostí. výpis z evidence Rejstřík trestů ne starší 3 měsíce, úředně ověřenou kopii o nejvyšším dosaženém vzdělání, písemný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 a zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění.
Odměňování dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě - platová třída 9, platový stupeň podle započitatelné odborné praxe, po zkušební době osobní příplatek.
Přihlášku s požadovanými doklady uchazeči zašlou nejpozději do 12.11.2018 v uzavřené obálce
označené "NEOTVÍRAT - VŘ" na adresu Městské centrum sociálně rehabilitačních služeb - domov pro seniory, Baldovská 638, 344 01 Domažlice.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  446081792

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/446081792

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Městské centrum sociálně rehabilitačních služeb - domov pro seniory

Zdroj:  Úřad práce