Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Svářeč/svářečka

08.11.2018

Společnost Ammann Czech Republic a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Svářeč/svářečka v lokalitě Nové Město nad Metují.

Zaměstnavatel Ammann Czech Republic a.s.
Adresa pracoviště Náchodská 145
549 01 Nové Město nad Metují
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.354987, 16.135918
Úvazek třísměnný provoz
Plat 24 000 až 27 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi svářeč podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)
Požadujeme Zkoušky svařování - elektrickým obloukem v ochranné atmosféře CO2

Další informace
Společnost Ammann Czech Republic a.s. je předním celosvětovým dodavatelem obaloven, betonárek, strojů a služeb stavebnímu průmyslu se základním zaměřením na výstavbu silnic a dopravní infrastruktury.

SVÁŘEČ/SVÁŘEČKA

Pracovní náplň: provádí svářečské práce podle technické dokumentace a technologických postupů, plní úkoly zadávané vrchním mistrem a směnovými mistry střediska svařovna.

Požadavky: vyučení ve strojním nebo příbuzném oboru, praxe ve svařování, oprávnění pro svařování v CO2, samostatnost, spolehlivost.

Zaměstnavatel nabízí: perspektivní zaměstnání, příjemné pracovní prostředí a kolektiv, pružnou pracovní dobu 37,5 hod. týdně, motivující finanční ohodnocení, roční výkonnostní odměnu vázanou na hospodářský výsledek společnosti, pracovní poměr na dobu neurčitou, benefity společnosti - příspěvek na dojíždění, penzijní spoření, kafetérie 700 bodů měsíčně, zvýhodněné stravování v sídle zaměstnavatele, zvýhodněné volání, možnost vzdělávání a odborného rozvoje, firemní kurzy anglického jazyka, 5 týdnů dovolené.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, předejte Váš strukturovaný životopis osobně nebo e-mailem na adresu job.acz@ammann-group.com

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  449844480

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/449844480

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Ammann Czech Republic a.s.

Zdroj:  Úřad práce