Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník/ce v sociálních službách - sociálně terapeutická dílna

14.11.2018

Společnost NADĚJE hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník/ce v sociálních službách - sociálně terapeutická dílna v lokalitě Vsetín.

Zaměstnavatel NADĚJE
Adresa pracoviště Rokytnice 327
755 01 Vsetín
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.3280278, 17.9831781
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
PRACOVNÍK/CE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH - SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÁ DÍLNA
Možnost prodloužení pracovního poměru, doplnit si kvalifikaci 150 hod. kurzem.
POŽADUJEME: vzdělání min středoškolské s maturitou, odpovídající vzdělání dle zákona o sociálních
službách 108/2006 Sb.); výhodou zkušenost práce s lidmi s mentálním postižením a ŘP sk. B - aktivní řidič; soulad s posláním NADĚJE; respektující přístup k lidem, orientace na podporu a integraci;
uživatelská práce na PC; zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství; trestní bezúhonnost; dobré komunikační schopnosti, odolnost vůči stresu, příjemné vystupování, dobrou organizaci práci dne; Nesplnění některého z kvalifikačních kritérií uchazeče automaticky nediskvalifikuje, (mimo trestní bezúhonnosti a zdravotní způsobilosti).
NÁPLŇ PRÁCE: Pomáháme lidem se zdravotním postižením udržovat a rozvíjet pracovní dovednosti. Usilujeme o možné uplatnění v placeném zaměstnání a jejich samostatnější fungování v životě.
Sociálně terapeutické dílna je ambulantní sociální služba (na adrese Vsetín, Rokytnice 327), kde lidé s mentálním postižením trénují pracovní dovednosti v těchto pracovních programech: výtvarník, hospodář, zahradník a řemeslník.
Aktivity v dílně s klienty služby: nakupujeme, vaříme, hospodaříme s financemi, uklízíme, pracujeme na zahradě, staráme se o zvířata, pracujeme se dřevem, renovujeme starý nábytek, čalouníme, učíme se pracovat s nářadím, učíme se nové výtvarné techniky, šijeme, tiskneme grafiku, chodíme na praxe do firem, sestavujeme životopis, hledáme brigádu/práci, připravujeme se na pracovní pohovor a placenou práci.
NABÍZÍME: 6 týdnů dovolené, odměny, příspěvek na stravování, možnost dalšího vzdělávání, supervize
PRVNÍ KONTAKT: Uchazeči zašlou životopis a motivační dopis e-mailem na: jitka.nemcova@nadeje.cz, elektronicky uložit jako příjmení uchazeče CV, příjmení uchazeče MD. V dalším kole budou vybraní uchazeči pozváni k osobnímu pohovoru.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  450622208

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/450622208

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti NADĚJE

Zdroj:  Úřad práce