Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Ekonom/-ka

15.12.2018

Společnost Dětské centrum Čtyřlístek, příspěvková organizace hledá nové zaměstnance na pozici Ekonom/-ka v lokalitě Opava.

Zaměstnavatel Dětské centrum Čtyřlístek, příspěvková organizace
Adresa pracoviště Nákladní 147
746 01 Opava
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.9418014, 17.903989
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 22 060 až 29 680 Kč
Nabízený plat je pro profesi ekonom podprůměrný
Vzdělání Bakalářské
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
*KO: Carbolová Jana Ing., tel.: 553 621 548. Životopis zašlete na e-mail: carbolova@dcctyrlistek.cz, do předmětu uveďte pozici, o kteru se ucházíte.
VŠ ekonomického vzdělání, praxe na obdobné pozici 5 let, výhodou praxe v příspěvkové organizaci, znalost programu Helios Fenix a Vema výhodou, trestní bezúhonnost, samostatnost, preciznost, flexibilita, chuť pracovat, ŘP sk. B.
Mzda - 11.plat. třída, možnost přiznání odobního ohodnocení, prac. poměr na dobu určitou - 1 rok - s možností prodloužení na dobu neurčitou., pracoviště Opava, nástup ihned.
Náplň práce:
Stanovovat rozpočet organizace; projednávat rozpočet s jednotlivými rozpočtovými místy; sledovat, projednávat a zúčtovávat plnění rozpočtu s rozpočtujícím orgánem; zajišťovat realizaci příjmových a výdajových stránek rozpočtu včetně návrhu opatření jejich neplnění; mít odpovědnost za dodržování zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě; zpracovávat návrhy na zdokonalování kvality vnitřního kontrolního systému; komplexně vést účetnictví účetní jednotky včetně vedení účetních knih a sestavování účetní uzávěrky; zpracovávat daňová přiznání organizace; zajišťovat systém financování organizace prostřednictvím více zdrojů financování, například rozpočtových, mimorozpočtových a dalších veřejných zdrojů, úvěrových, dotačních, apod.
.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  452293120

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/452293120

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Dětské centrum Čtyřlístek, příspěvková organizace

Zdroj:  Úřad práce