Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


FINANČNÍ CONTROLLER - šance pro VŠ absolventy

09.12.2018

Pracovní agentura Grafton Recruitment s.r.o. hledá pro svého klienta kandidáty na pozici FINANČNÍ CONTROLLER - šance pro VŠ absolventy v lokalitě Pelhřimov.

Agentura Grafton Recruitment s.r.o.
Další nabídky této agentury »
Adresa Pelhřimov
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4324611, 15.2271504
Úvazek plný
Plat 25 000 až 30 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Jsi na začátku své ekonomické kariéry? Baví tě čísla, v tabulkách plaveš jako ryba ve vodě a v Excelu si v podstatě píšeš i seznam na nákup?

Pak bys mohl být náš člověk. Posilujeme náš ekonomický tým a hledáme člověka, kterého zaučíme na náš interní ekonomický software. Ten je sice naprosto výborný, ale zdaleka neumíme využít celý jeho potenciál. Takže ty se staneš naším guru, který z toho systému vytáhne všechna data a budeš vytvářet dech beroucí reporty pro veškeré kalkulace, propočty a podklady na nové výrobní i obchodní projekty.

Navíc budeš úzce spolupracovat i s naší účtárnou. Sice nebudeš přímo účtovat, ale poznáš veškeré souvislosti v rámci naší firmy. A pokud bude potřeba v systému nastavit nějaké základnější úpravy, tak to bude přesně úkol pro tebe. Zkrátka aby ti ta čísla do tabulek padala přesně tak, jak budeš potřebovat.

A na závěr? Možná něco málo o nás... Jsme menší výrobní společnost. Nečekej u nás žádný korporát, dynamické prostředí ani mezinárodní meetingy, briefingy a brainstormingy. Zato u nás získáš výbornou praxi, možnost reálně pracovat na něčem, co dává smysl. Raději jdeme rovnou na věc, než abychom o něčem měsíce teoretizovali. Kolem sebe budeš mít suprovou partu lidí a výhled z okna, že tě bude zrak přecházet. Tahle firma je vážně srdcovka!

- flexibilní pracovní doba
- částečný home office na dohodu
- notebook, mobil
- příspěvek na stravování a obědy jako od maminky
- kantýna
- zaměstnanecké slevy na výrobky

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  454052352

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/454052352

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Grafton Recruitment s.r.o.

Zdroj: Grafton Recruitment s.r.o.