Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Lékař/lékařka kliniky otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku

21.09.2019

Společnost Fakultní nemocnice Olomouc hledá nové zaměstnance na pozici Lékař/lékařka kliniky otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Fakultní nemocnice Olomouc
Adresa pracoviště I. P. Pavlova 185
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.58376, 17.238248
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 40 000 až 60 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi lékařka průměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC

Další informace
Pracoviště: FN Olomouc, I. P. Pavlova č. p. 185/6. Výše úvazku 1,0. Nástup do pracovního poměru možný ihned nebo dle dohody.
Požadavky: vysokoškolské vzdělání v oboru všeobecné lékařství, podmínkou ukončený základní otorinolaryngologický kmen, specializace v oboru otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku dle zákona 95/2004 Sb., v platném znění výhodou, vysoké pracovní nasazení, komunikativnost, ztotožnění se s programem kliniky, pedagogické schopnosti, zájem podílet se na pregraduální a postgraduální výuce, zájem o vědeckou a publikační činnost výhodou, znalost práce s PC, znalost anglického jazyka, zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost související s výkonem povolání dle zákona č. 95/2004 Sb., v platném znění.
Hlavní pracovní činnosti: preventivní, diagnostická a léčebná péče, realizace diagnostických a specializovaných výkonů v celém spektru činností kliniky, pregraduální i postgraduální výuce a vědecko-výzkumná činnost.
Nabízíme: konkurenceschopné finanční ohodnocení, 5 týdnů dovolené, 3 dny nenárokového zdravotního placeného volna, příspěvek na stravování, perspektivní zaměstnání v příjemném prostředí, nekuřácká politika organizace, možnost odborného růstu, podpora dalšího vzdělávání (účast na konferencích, seminářích), případné aktivní působení na LF UP, zapojení se do výuky (s příslušným finančním ohodnocením), možnost ubytování.
K žádosti je třeba doložit: fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci (diplom, specializace, licence, apod.), profesní životopis.
FNOL, IČO 00098892, se sídlem I. P. Pavlova 185/6, 779 00 Olomouc tímto informuje uchazeče, že poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány na základě zákonného podkladu pouze za účelem opatření souvisejících s realizací přijímacího řízení, nejdéle však 6 měsíců od ukončení platnosti inzerce. Po uplynutí této lhůty budou shromážděné osobní údaje skartovány. Uchazeč má právo na opravu, výmaz a omezení zpracování osobních údajů.
Přihlášky je možné zaslat POUZE emailem nebo na www.fnol.cz v sekci "Kariéra a vzdělávání" v záložce "Kariéra" (http://kariera.fnol.cz/kariera/).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  460590848

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/460590848

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Fakultní nemocnice Olomouc

Zdroj:  Úřad práce