Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Asistent/ka jednatelky - personalista/ka

08.02.2019

Společnost HB PRINT, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Asistent/ka jednatelky - personalista/ka v lokalitě Cheb.

Zaměstnavatel HB PRINT, s.r.o.
Adresa pracoviště Spojovací 2426
350 02 Cheb
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.0834902, 12.3783468
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 23 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi personalista podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Místo výkonu práce: Spojovací 2426/2, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok s 3-měsíční zkušební dobou) - poté možné prodloužení. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Pracovní doba: pružná pracovní doba (jednosměnný provoz).

Jsme společnost s tradicí v polygrafickém průmyslu od roku 1990. Nabízíme komplexní služby v oblasti ofsetového a digitálního tisku, kreativní grafické služby našeho DTP studia, CTP a knihárenské zpracování produktů širokého rozsahu jako například časopisy, brožury, knihy a podobně.

Náplň práce: vedení personální agendy, v případě znalostí a praxe v oblasti mzdového účetnictví i vedení mzdové agendy, zpracování a vyúčtování služebních cest a vedení knih jízd, komunikace se státními, správními orgány a soukromými subjekty, péče o administrativu BOZP a PO, získávání, výběr a příjem nových zaměstnanců, kompletní správa personálních dat včetně provádění aktualizací a změn, spolupráce se zaměstnanci obchodního oddělení, oddělení výroby a oddělení nákupu, organizační a administrativní podpora jednatelky společnosti, zpracování přijaté a odeslané pošty. Požadujeme: SŠ nebo VŠ vzdělání, praxe na obdobné pracovní pozici podmínkou, znalost zákoníku práce, výborné komunikační dovednosti, spolehlivost, samostatnost, pečlivost, důslednost, schopnost organizovanosti práce, schopnost týmové práce, uživatelské znalosti na PC (MS Office), znalost mzdového účetnictví výhodou, znalost programu VEMA výhodou, znalost AJ či NJ výhodou, řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič/ka). Nabízíme: jazykové kurzy, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, příspěvek na zdraví, sport, kulturu, vzdělání a rekreaci, osobní ohodnocení. Kontakt pro zájemce: telefonicky anebo e-mailem (zaslat životopis).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  462085632

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/462085632

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti HB PRINT, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce