Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technický pracovník/pracovnice - BOZP, ekologie

01.03.2019

Společnost MADETA a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Technický pracovník/pracovnice - BOZP, ekologie v lokalitě Planá nad Lužnicí.

Zaměstnavatel MADETA a.s.
Adresa pracoviště Průmyslová 575
391 02 Planá nad Lužnicí
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.3717909, 14.7058251
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 30 000 až 40 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Požadavky : SŠ/VŠ technického nebo ekologického směru, zkušenosti na obdobné pozici minimálně 2 roky, osvědčení OZO v oblasti BOZP dle zák. č. 309/2006 Sb. výhodou, osvědčení OZO v oblasti PO dle zák. č. 133/1985 Sb. výhodou, znalost práce na PC (MC Office, Word, Excel, Outlook), samostatný a aktivní přístup k řešení problémů, dobré komunikační a organizační schopnosti, řidičský průkaz sk.B.
Náplň práce: zajišťování agendy v oblasti BOZP (zajišťování úkolů v prevenci rizik dle zák. č. 309/2006Sb.a související činnosti), vedení a zpracování agendy v návaznosti na Environmentální politiku a platné závazné podmínky provozu zařízení dle IPPC, vedení plánů školení a zajišťování školení v oblasti BOZP a environmentu, zpracování kategorizace práce, spolupráce s poskytovateli pracovně lékařských služeb, účast při kontrolách orgánů státní správy (např. Státní úřad inspekce práce, KHS, ČIŽP, Státní veterinární správa), účast při interních a externích auditech, plnění dalších úkolů dle pokynů ředitele závodu.
Práce na hlavní pracovní poměr, zázemí stabilní české společnosti s více než 110letou tradicí, příjemné pracovní prostředí a férový přístup, možnost vzdělávání a profesního růstu, měsíční a roční odměny, příspěvek na dopravu, 5 týdnů dovolené, další zaměstnanecké výhody (závodní stravování, stravenky, možnost nákupu zboží z produkce Madeta za výhodné ceny, zvýhodněné mobilní tarify atd.).
Kontakt telefonicky, e-mailem.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  465650176

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/465650176

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti MADETA a.s.

Zdroj:  Úřad práce