Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Sociální pracovník/-ice, pracovník/-ice v sociálních službách

13.06.2019

Společnost Aufori, o. p. s. hledá nové zaměstnance na pozici Sociální pracovník/-ice, pracovník/-ice v sociálních službách v lokalitě Hradec Králové.

Zaměstnavatel Aufori, o. p. s.
Adresa pracoviště Habrmanova 136
500 02 Hradec Králové
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.209204, 15.8124917
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 18 100 až 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi sociální pracovník podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/-ICE, PRACOVNÍK/-ICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH
- Místo výkonu: Královéhradecký kraj - okres dle domluvy
- Pracovní poměr na dobu určitou do konce roku 2019 s možností prodloužení, nástup 1. 7. 2019,
- Náplň práce: terénní program, ve kterém podporujeme sociální fungování a začlenění lidí, kteří jsou sociálně vyloučení, v chudobě nebo jsou chudobou ohroženi. Pomáháme jim překonat problémy s bydlením, prací, dluhy a péčí o děti, které jsou způsobeny chudobou a které nezvládají vyřešit vlastními silami. S klienty pracujeme především v jejich domácnostech, poskytujeme poradenství, asistenci, doprovázíme. Služba je poskytována podle Zákona o sociálních službách č. 108/2006 Sb.
- Požadujeme: vzdělání dle zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách - VOŠ, VŠ v oblasti sociální práce, které je ukončené či započaté min. ve 2. ročníku, nebo kurz pracovníka v sociálních službách, anebo chuť si tento kurz doplnit, trestní bezúhonnost, ochotu cestovat, empatický a pozitivní přístup k cílové skupině, schopnost pracovat samostatně i v týmu
- NABÍZÍME: práci na zkrácený nebo plný pracovní úvazek, nástupní mzdu 18 100 - 20 000 Kč při plném úvazku s možností navýšení, nástup od 1. 7. 2019 nebo dle předchozí domluvy, pravidelné supervize, intervize a příležitost dále se vzdělávat, možnost flexibilní pracovní doby, možnost využívat občasnou práci z domu, k dispozici pracovní telefon s neomezeným paušálem, možnost absolvovat výcvik v komplexní krizové intervizi a case managementu, práci v kolektivu přátelských, energických lidí
- Pozice vhodná i pro absolventy
- Strukturované životopisy zasílejte do 30. 6. 2019 v elektronické podobě na emailovou adresu dumkova.aufori@gmail.com.
Životopis musí obsahovat souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů pro účely výběrového řízení. Bez tohoto souhlasu na zaslaný životopis nebude brán zřetel a bude vymazán. .

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  467060736

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/467060736

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Aufori, o. p. s.

Zdroj:  Úřad práce