Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Člen implementačního týmu/knihovnický konzultant/metodik

13.03.2019

Společnost Cosmotron Bohemia, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Člen implementačního týmu/knihovnický konzultant/metodik v lokalitě Hodonín.

Zaměstnavatel Cosmotron Bohemia, s.r.o.
Adresa pracoviště Pančava 415
695 01 Hodonín
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.8492578, 17.1247176
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 17 970 až 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi konzultant podprůměrný
Vzdělání Bakalářské

Další informace
Pracoviště: Pančava 415/11, 695 01 Hodonín. Charakteristika pracovního místa - náplň práce: dohled nad dodržováním standardů a pravidel při vytváření a používání knihovního a informačního systému (KIS), návrh nových funkcí a vylepšení KIS s ohledem na trendy v oblasti knihovnictví a informační vědy, poskytování konzultací zákazníkům v oblasti standardů a pravidel - e-mailem nebo v rámci servisních návštěv, poskytování konzultací kolegům v rámci firmy, zajištění školení pro uživatele KIS, tvorba a aktualizace manuálů pro uživatele KIS, spolupráce při tvorbě propagačních materiálů.
Požadovaná kvalifikace a odborné znalosti: VŠ vzdělání 2. stupně v oboru: informační studia, případně informační technologie, anglický jazyk (na úrovni potřebné při práci s odborným textem), rozhled v problematice informačních technologií, standardů KIS, standardů a pravidel v oblasti odborných činností paměťových institucí, praxe v oblasti paměťových institucí a v prací s KIS je vítaná.Osobnostní předpoklady: flexibilita, samostatnost, komunikativnost, prezentační schopnosti, tvořivost.
Stravenky, doplňování znalostí v oboru formou účasti na školeních a odborných akcích, odborný růst, zabezpečení ubytování v průběhu zaškolení a zapracování, práce v přátelském kolektivu, ve stabilní renomované společnosti, práce z domu (po zaškolení a nutném zapracování).
Kontakt na mail. subova@cosmotron.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  467548160

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/467548160

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Cosmotron Bohemia, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce