Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Lékař/ka v oboru oftalmologie ( vhodné i pro absolventy)

16.03.2019

Společnost Gemini oční centrum, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Lékař/ka v oboru oftalmologie ( vhodné i pro absolventy) v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Gemini oční centrum, a.s.
Adresa pracoviště Lidická tř. 2144
370 01 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9589752, 14.470793
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 30 000 až 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi lékař podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Náplň práce: vyšetřuje pacienty a stanovuje diagnózy, spolupracuje s ostatními lékaři při posuzování zdravotního stavu pacienta, využívá dostupné pomůcky a přístroje ke stanovení diagnózy a k léčbě, poskytuje odborné informace pacientům a provádí osvětu a preventivní péči, zabezpečuje včasný, adekvátní a kvalitní léčebný proces, dohled nad vybavením ordinace.
Požadujeme: odborná a zdravotní způsobilost podle zákona č. 95/2004 Sb., praxe a atestace v oboru oftalmologie výhodou, znalost alespoň jednoho světového jazyka (angličtina, němčina) výhodou, svědomitost, nasazení, vůli pracovat v tvůrčím a dynamickém kolektivu renomovaného pracoviště, zodpovědnost, samostatnost a časová flexibilita
Nabízíme: práce na plný pracovní úvazek v nadstandardním prostředí špičkově vybaveného pracoviště v mladém kolektivu, podpora od renomovaných specialistů, dobré platové podmínky. Zaměstnanecké výhody: stravenky, zvýhodněné mobilní tarify, slevy na zákroky a produkty kliniky, slevy v GEMINI oční optice, zaměstnanecké benefity.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  468151552

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/468151552

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Gemini oční centrum, a.s.

Zdroj:  Úřad práce