Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Odborný prodejce s NJ

11.04.2019

Společnost MACEK a SYN, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Odborný prodejce s NJ v lokalitě Ratíškovice.

Zaměstnavatel MACEK a SYN, s.r.o.
Adresa pracoviště Za Mlýnem 1418
696 02 Ratíškovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9185039, 17.1540872
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 až 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi prodejce podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadujeme Němčina - Aktivní
Práce s PC

Další informace
Pracoviště: Za Mlýnem 1418, 696 02 Ratíškovice. Umíš se domluvit německy a máš příjemné vystupování a rád komunikuješ s lidmi? Tak hledáme právě tebe! Do našeho kolektivu hledáme vhodného kandidáta na pozici Odborný prodejce s NJ.
Naše firma MACEK a SYN s. r. o. je výrobcem, dodavatelem polypropylenových bazénů a prodejcem bazénových technologií a příslušenství prostřednictvím zavedeného e-shopu. Na trhu působíme již od roku 1995 a máme bohaté množství zkušeností z našeho oboru.
Požadujeme: znalost německého jazyka (schopnost domluvit se), příjemné vystupování, komunikativnost (komunikace se zákazníky na prodejně), uživatelská znalost práce na PC, základní znalost / přehled o účetních dokladech (objednávka, pokladní doklad, faktura, skladové hospodářství = příjemka / výdejka), aktivní a pozitivní přístup k práci, schopnost efektivní organizace práce, pracovitost, zodpovědnost, časová flexibilita v sezónním období = soboty od zahájení sezóny 08:00 – 11:00 hod.
Poznámka: Všeobecné znalosti z účetních programů uvítáme, ale nevyžadujeme!
Nabízíme: úvazek na plný pracovní poměr, nástup možný ihned, stabilní a moderní pracovní zázemí v Ratíškovicích, atraktivní mzdové ohodnocení 25 000 – 30 000 Kč + odměny z obratu po zaškolení, rádi tě zaškolíme.
Pracovní náplň: komunikace se zákazníky a dodavateli, prodej zboží na prodejně, obsluha pokladny, vystavování objednávek, příjem / výdej zboží, fakturace, doplňování sortimentu do regálů a oceňování zboží, správa e-shopu v CZ a DE (např. zakládání produktů, vkládání fotek apod.), komunikace s ostatními odděleními ve společnosti.
Pokud tě námi nabízená volná pracovní pozice zaujala, životopis prosím zasílej s označením Odborný prodejce s NJ na e-mail: krizova@macekasyn.cz.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  472408064

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/472408064

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti MACEK a SYN, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce