Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


MANAŽER/KA ODDĚLENÍ ROZVOJE KONCEPCE na odobru strategického rozovje a dotací Magistrátu města Liberec

13.04.2019

Společnost STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC hledá nové zaměstnance na pozici MANAŽER/KA ODDĚLENÍ ROZVOJE KONCEPCE na odobru strategického rozovje a dotací Magistrátu města Liberec v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC
Adresa pracoviště nám. Dr. E. Beneše 1
460 01 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.76997, 15.05855
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 21 480 až 32 290 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Práce s PC

Další informace
Pracovní poměr aktuálně na dobu určitou po dobu mateřské a rodičovské dovolené manažerky oddělení. Nástup možný ihned, příp. dle vzájemné dohody. Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů je dne 29. dubna 2019. Platová třída 11 se základním tarifem v rozpětí 21.480 Kč až 32.290 Kč (podle zápočtu let odborné praxe) a poskytnutí dalších složek platu po zapracování včetně zaměstnaneckých výhod garantovaných kolektivní smlouvou. Předpoklady: státní občanství ČR (případně i cizí státní občanství s trvalým pobytem v ČR), dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, ovládání jednacího jazyka. Požadavky: vysokoškolské vzdělání; základní orientace v systému veřejné správy; schopnost analytického myšlení a samostatné práce; velmi dobré komunikační a organizační schopnosti; aktivní přístup a ochota učit se novým věcem; dobrá znalost práce s PC (Windows, Microsoft Office). Uvítáme zkušenost s přípravou či realizací projektů, praxi ve veřejné správě, schopnost komunikace v anglickém nebo německém jazyce. Přihlášku i osobní dotazník lze stáhnout na webových stránkách města na adrese http://www.liberec.cz/ota/ .
Bližší informace k výběrovému řízení jsou k dispozici na úřední desce Magistrátu města Liberec na http://www.liberec.cz/cz/magistrat-radnice/uredni-deska/volna-pracovni-mista/

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  472601856

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/472601856

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

Zdroj:  Úřad práce