Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer HR Centrum Sdílených Služeb/ Manager HR Shared Services

24.05.2019

Společnost CSC Computer Sciences s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer HR Centrum Sdílených Služeb/ Manager HR Shared Services v lokalitě Praha.

Zaměstnavatel CSC Computer Sciences s.r.o.
Adresa pracoviště Pikrtova 1737
140 00 Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.051232, 14.4412176
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 65 000 až 95 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer průměrný
Vzdělání Bakalářské

Další informace
MVP: Pikrtova 1737/1a, Praha 4
První kont.: emailem na njangavadze@csc.com
Pozice v rámci Globálního HR Centra Sdílených Služeb v ČR, jejíž zodpovědností je být globální process owner (GPO) pro Globální Screening Zaměstnanců. Nastavuje strategii procesu Globální Zaměstnanecký Screening pro nábory v rámci společnosti a skupiny DXC. Řídí každodenní exekuci globálního procesu tak, že interní procesy a standardy jsou v souladu s danými standardy a vystupuje jako POC v poradenství ohledně tohoto procesu. Zajišťuje, že interní procesy a standardy jsou v souladu s lokálními předpisy a regulacemi v daných zemích; zajišťuje soulad tohoto procesu i se specifickými požadavky klientů skupiny DXC; spolupráce s Talent Acquisition týmy a právními týmy jednotlivých zemí a regionů. Buduje a zajišťuje spolupráci v rámci jednotlivých týmů - HR Centrum Sdílených Služeb, HR management a klíčový management jednotlivých businessu na celém světě; nastavuje spolupráci s interními a externími dodavateli/třetími stranami. Zajišťuje, že standardní DXC background check je proveden pro každý nový nástup do skupiny DXC v rámci legislativy dané země. Pravidelné interní audity, podpora externích klientských auditů. Řízení a koučování týmu přímých podřízených, podpora strategie businessu, hodnot spolešnosti, řízení výkonnosti zaměstnanců.

Požadované : Znalost anglického na úrovni C1 podmínkou, 12+ let zkušeností v HR Centru Sdílených služeb, minimálně 6 let na managerské pozici, znalost Contract Compliance procesu, znalost legislativních požadavků jednotlivých zemí pro Background Check pro globální nastavení, Znalost nastavování Globálních procesů, Zkušenosti ze spolupráce v rámci globálních týmů, Excelentní komunikační dovednosti, MS Office applikace zejména word a excel, silná orientace na business, orientace na výsledky; analytické a managerské dovednosti.
Zaměstnanecké výhody: 5 dní dovolené navíc, kafetérie, občerstvení na pracovišti, stravenky, vzdělávání

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  478966528

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/478966528

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti CSC Computer Sciences s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce