Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Obchodně-technický zástupce pro kraj Olomoucký, Moravskoslezský a Zlínský

01.06.2019

Společnost BRANOPAC CZ s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Obchodně-technický zástupce pro kraj Olomoucký, Moravskoslezský a Zlínský v lokalitě Veselí nad Moravou.

Zaměstnavatel BRANOPAC CZ s.r.o.
Adresa pracoviště Kollárova 1694
698 01 Veselí nad Moravou
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9430352, 17.392162
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 35 000 až 40 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní

Další informace
Pracoviště: místo trvalého pobytu uchazeče. PP na dobu určitou, po roce na dobu neurčitou. Jsme obalovou divizí skupiny Antalis, jednoho z předních hráčů na trhu v oblasti industrial packagingu a hledáme do svého týmu nového kolegu/gyni.
Požadujeme: prokazatelné obchodní zkušenosti a obchodní výsledky za období minimálně 3 roky; anglický jazyk na komunikativní úrovni; velmi dobré obchodní a prodejní dovednosti; zájem aktivně získávat nové zákazníky; analytické a strategické myšlení; schopnost samostatně řídit svůj čas a samostatně pracovat ve svěřeném regionu; výhodou jsou odborné profesní znalosti z prodeje obalových materiálů (antikorozní ochrana, výplňové systémy, jednoduché balicí stroje a zařízení, spotřební balicí materiály, papíry, fólie, kartonáž, pěnové materiály, plastové materiály apod.); ochota cestovat.
Nabízíme: hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou po odpracovaném prvním roce, osobní auto, telefon a notebook i k soukromým účelům, stravenky, příspěvek na jazykové vzdělávání, penzijní připojištění aj. Firemní benefity dle vnitřní směrnice. Kontakt na mail: personalni@antalis-branopac.com

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  480378880

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/480378880

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti BRANOPAC CZ s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce