Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer / manažerka servisu a zákaznických služeb

20.06.2019

Společnost Farmet a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer / manažerka servisu a zákaznických služeb v lokalitě Česká Skalice.

Zaměstnavatel Farmet a.s.
Adresa pracoviště Jiřinková 276
552 03 Česká Skalice
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.394981, 16.035398
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 33 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažerka podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou s předpokladem prodloužení, jednosměnný provoz.

Čemu se budete u zaměstnavatele věnovat: komunikovat se zákazníky na jednotlivých teritoriích v oblasti zajišťování servisu; Komunikovat se zprostředkovateli a obchodními manažery na jednotlivých teritoriích v oblasti zajišťování servisu a péče o zákazníky; zaškolovat servisní pracovníky; vést a zajistit servisní zásahy po stránce personální i technické; sledovat garančních fondy, návrhy na vyplacení; operativně řešit konkrétní technické či technologické problémy - komunikovat a konzultovat s ostatními útvary; organizovat prodej náhradních dílů; spoluzodpovídat za optimální stav skladu; navrhovat strategie práce se stávajícími zákazníky; spolupracovat na tvorbě interních dokladů a směrnic; aktivně spolupracovat s ostatními útvary firmy; hledat možnosti vylepšení zařízení u zákazníků - příležitosti pro prodej.

Co od Vás zaměstnavatel očekává, co bude Vaší výhodou: SŠ nebo VŠ vzdělání - technický obor; technické povědomí; uživatelská znalost MS Office; praxe v technické oblasti - servis, výroba, konstrukce, případně v obchodu; znalost AJ nebo RJ na pokročilé úrovni; řidičský průkaz sk. B.
Zaměstnavatel hledá člověka klidného, spolehlivého, pečlivého a odolného stresu. Ideální kandidát by měl být zároveň komunikativní, tvořivý a organizačně schopný, aby si bez větších problémů poradil v kontaktu s podřízenými i zákazníky.

Nabízené výhody: příspěvek na dopravu, příspěvek na stravování, příspěvek na sdružování, 5 týdnů dovolené, příspěvek na životní pojištění, příspěvek na zdraví, po zaučení navýšení mzdy, jazykové kurzy a další.

Kontakt - Mgr. Kudrnovská Kateřina; tel.: 491 450 128, 770 100 962 (od 06:00 hod. do 14:30 hod.), e-mail: k.kudrnovska@farmet.cz (pro zaslání životopisu).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  483138560

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/483138560

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Farmet a.s.

Zdroj:  Úřad práce