Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Fundraisingový/ fundraisingová manažer / manažerka

27.10.2019

Společnost Agentura pro rozvoj Broumovska hledá nové zaměstnance na pozici Fundraisingový/ fundraisingová manažer / manažerka v lokalitě Broumov.

Zaměstnavatel Agentura pro rozvoj Broumovska
Adresa pracoviště Klášterní 1
550 01 Broumov
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.5861472, 16.3342077
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 20 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažerka podprůměrný
Vzdělání ÚSV

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou, plný pracovní úvazek s možností zkráceného (v případě zkráceného pracovního úvazku se jedná min. o 20 hod. týdně).
Nástup možný ihned nebo dle dohody. Pozice je vhodná i pro absolventy / absolventky.

Náplň práce: průběžný monitoring projektových příležitostí; příprava nových projektů organizace; strategický fundraising; mezinárodní spolupráce a projekty; vyhledávání a zpracování grantových a dotačních žádostí; zpracování a podávání projektů do evropských, státních, krajských, městských, nadačních a jiných fondů; rozvoj dárcovství a partnerství (komunita Klášterníků - Vstupte do kláštera, firemní a individuální dárcovství).

Požadavky: zájem o kulturu a vzdělávání; kreativita a entuziasmus; inovativnost; výhodou je znalost fungování neziskového sektoru, projektové problematiky a fundraisingu a vzdělání v oboru a předchozí praxe na obdobné pozici.

Zaměstnanecké výhody: možnost podílet se na velké vizi; zajímavá práce; pracovní prostředí barokní kulturní památky; rozumné finanční ohodnocení a stabilita.

Kontakt: paní Benešová Petra, tel.: +420 491 521 283 (od 08:00 hod. do 16:00 hod.), e-mail: petra.benesova@broumovsko.cz (pro zaslání životopisu).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  487779840

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/487779840

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Agentura pro rozvoj Broumovska

Zdroj:  Úřad práce