Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Absolvent lékař či lékař s kmenem se specializovanou způsobilostí na oddělení chirurgie

28.07.2019

Společnost Nemocnice Prachatice, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Absolvent lékař či lékař s kmenem se specializovanou způsobilostí na oddělení chirurgie v lokalitě Prachatice.

Zaměstnavatel Nemocnice Prachatice, a.s.
Adresa pracoviště Nebahovská 1015
383 01 Prachatice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.010988, 14.009071
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi lékař podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Chirurgické oddělení naší nemocnice nabízí velkou pestrost operačních výkonů. Provádí se u nás jak základní břišní operace např. operace žlučníku, žaludku, tenk. a tlust. střeva, konečníku, operace kýl atd. Operace provádíme jak klasickou, tak laparoskopickou cestou. Dále se u nás provádí operace traumatologické - zlomeniny skeletu horní a dolní končetiny. Používáme moderní implantáty a často operujeme miniinv. přístupem za asistence RTG zesilovače.
Samozřejmostí je práce nejen na sále, ale i na oddělení a chirurgické ambulnaci, kde se provádí drobnější zákroky/reposice zlomenin, šití menších ran apod. Zajímavá je i laserová ambulance na provádění některých výkonů - např. operace hemeroidů nebo varixů.
Umožňujeme lékařům stáže k dalšímu vzdělání, které nemocnice proplácí. Přestože jsme nemocnicí menší, tak pestrost výkonů je zde vysoká, práce zajímavá a prostředí příjemné. Hledáme lékaře, kterého oslovil obor chirurgie, je s ambicemi se vzdělávat a přitom zároveň chce žít na menším městě v Jižních Čechách, které je v dojezdu 40 min od Českých Budějovic a podobně daleko od vyhlášených turistických cílů Šumavy.
Požadavky: Vysokoškolské vzdělání, Specializovaná způsobilost v oboru dle zákona č. 95/2004 Sb., vhodné pro absolventy, zdravotní způsobilost, trestní bezúhonnost
Zaměstnanecké výhody: Zajímavá a pestrá práce na plný nebo zkrácený úvazek, 5 dní dovolené navíc, akce pro zaměstnance a jejich rodiny, výborné podmínky pro odborný růst, mateřská školka v areálu nemocnice s prodlouženou pracovní dobou, příspěvek na penzijní připojištění ve výši až 3.600,- Kč/ročně, odměny k pracovním a životním výročím, dotované závodní stravování, výhodné mobilní tarify pro zaměstnance a jejich rodiny, možnost ubytování
Kontakt: Bicanová Lucie, tel.: 388600290, e-mail: bicanova@nempt.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  488442368

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/488442368

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Nemocnice Prachatice, a.s.

Zdroj:  Úřad práce