Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník/pracovnice v sociálních službách (přímá péče o klienta)

01.08.2019

Společnost Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou, příspěvková organizace hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník/pracovnice v sociálních službách (přímá péče o klienta) v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou, příspěvková organizace
Adresa pracoviště U Sila 321
463 11 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.752828, 15.079323
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 25 550 Kč
Nabízený plat je pro profesi pracovnice v sociálních službách podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Vzdělání: min. vyučení, výhodou akreditovaný kurz MPSV pro pracovníky v sociálních službách v rozsahu min. 150 hodin, nebo zdravotnický asistent, mzdové zařazení podle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, 5. platová třída - 22.920 Kč (+ příplatky za směnnost - 750 Kč a ztížené pracovní prostředí - 1.880 Kč; příplatky za So + Ne, práce v noci a svátky; po zapracování možnost osobního ohodnocení), stravovací povinnost. Požadujeme zdravotní způsobilost + zdravotní průkaz, bezúhonnost, vstřícnost, trpělivost, aktivní přístup, samostatnost, zodpovědnost, kladný vztah k seniorům. Pracovní poměr na dobu určitou s 3měsíční zkušební dobou, možnost prodloužení pracovního poměru.
V případě zájmu předkládejte strukturovaný životopis + motivační dopis, přehled získané praxe, doklad o nejvyšším získaném vzdělání, včetně Osvědčení (nejsou nutné ověřené kopie). Doklady je možné zaslat elektronicky na adresu: personalni@dsvratislavice.cz nebo doložit osobně či písemně na adresu příspěvkové organizace. Vždy s označením "PRACOVNÍK / PRACOVNICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH".

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  488980736

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/488980736

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou, příspěvková organizace

Zdroj:  Úřad práce