Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technologové tváření materiálů

12.08.2019

Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Technologové tváření materiálů v lokalitě Karviná.

Zaměstnavatel ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s.
Adresa pracoviště Rudé armády 471
733 01 Karviná
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.8729669, 18.5469584
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 30 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Angličtina - Aktivní

Další informace
Náplň práce:
Zodpovědnost za technologickou přípravu výroby trubek a profilů. Kontrola dodržování technologie ve výrobě. Tvorba technologických postupů pro tváření materiálů (ohybem, tažení, svařování zejména podélné vysokofrekvenční, kalibrování, žíhání, rozbory materiálu). Stanovení technologie výroby, optimálního nářadí pro výrobu a výkonových norem. Na základě technické dokumentace rozhodování o zadání do výroby. Optimalizace procesů ve výrobě, návrhy změn a zlepšení stávajících výrobních procesů. Podpora technické komunikace s dodavateli. Hledání řešení pro provozně-technologické problémy. Spolupráce na vývoji nových provozně-technologických strategií, na stanovování nákladů a přínosů, na designu nových zařízení, na zavádění do provozu a testování užitkovosti. Budování povědomí o požadavcích různých zákazníků za účelem doporučení optimalizace a podpory vývoje obchodních aktivit

Požadavky: Znalost hutního a ocelářského průmyslu v ČR, Evropě i ve světě, vzdělání technického směru, obor tváření materiálu nebo nauka o kovech (podmínkou), znalost anglického jazyka ústně i písemně (podmínkou), znalost výroby a technologie tažených trub (podmínkou).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  490383104

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/490383104

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s.

Zdroj:  Úřad práce