Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Sociální pracovník

01.09.2019

Společnost Oblastní charita Havlíčkův Brod hledá nové zaměstnance na pozici Sociální pracovník v lokalitě Humpolec.

Zaměstnavatel Oblastní charita Havlíčkův Brod
Adresa pracoviště Školní 730
396 01 Humpolec
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.5389821, 15.3544148
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 22 000 až 32 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi sociální pracovník podprůměrný
Vzdělání Vyšší odborné

Další informace
Charakteristika práce: sociální šetření u zájemců o službu/klientů terénní služby pracující se seniory a zdravotně postiženými, zpracovávání dokumentace související s poskytováním služby, podílení se na tvorbě postupů práce dle standardů kvality sociálních služeb.

Požadujeme: vzdělání dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách § 110, (tj. dokončená VŠ nebo VOŠ v oborech: sociální práce, sociální politika, sociální pedagogika, sociální péče, speciální pedagogika), trestní bezúhonnost, základní znalost zákona o sociálních službách a standardů kvality sociálních služeb, ztotožnění se s činností Charity a jejími hodnotami (Etický kodex Charity ČR), řidičský průkaz sk. B aktivní řidič, motivaci pro práci se seniory a zdravotně postiženými, schopnost s nimi navazovat vztah v profesionálních hranicích, dobré komunikační schopnosti, umění aktivně naslouchat, ochotu dále se vzdělávat v oboru, schopnost a ochotu týmové práce, organizační schopnosti, samostatnost, spolehlivost, flexibilitu, psychickou vyrovnanost a odolnost, aktivní práci na PC (MS Office, internet, MS Outlook, ochotu učit se pracovat v novém programu).

Nabízíme: hlanví pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení, plný úvazek, možnost osobního rozvoje, vzdělávání v oboru, supervizi, metodické vedení, mzda dle praxe, sick days, osobní ohodnocení, zaměstnanecké benefity, 5 týdnů dovolené, zvýhodněný telefonní tarif, zaměstnání ve staboilní firmě s dlouholetou historií, přátelské a posdporující prostředí, nástup možný ihned.

Kontak na výše uvedeném e-mailu.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  493137920

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/493137920

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Oblastní charita Havlíčkův Brod

Zdroj:  Úřad práce