Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník/ice v sociálních službách - sociální rehabilitace

28.09.2019

Společnost Arpida, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú. hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník/ice v sociálních službách - sociální rehabilitace v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Arpida, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú.
Adresa pracoviště U Hvízdala 1402
370 11 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9976669, 14.4464934
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 21 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení

Další informace
Pro poskytování sociální rehabilitace dospělým lidem s tělesným a kombinovaným postižením hledáme do pracovního týmu centra ARPIDA v Českých Budějovicích kolegu/kolegyni s kvalifikací pracovník v sociálních službách nebo sociální pracovník na plný pracovní úvazek (1,0). Více informací o sociální rehabilitaci najdete v přiloženém letáku nebo na webových stránkách centra ARPIDA.

Pracovní náplň: naplňování poslání sociální rehabilitace, cílená podpora a pravidelný nácvik sociálních a funkčních dovedností dospělých lidí s kombinovaným postižením důležitých pro jejich samostatný a nezávislý život, soběstačnost a sebeobsluhu, komunikace a sociální práce s uživateli, s rodiči a zákonnými zástupci uživatelů, spolupráce s týmem centra ARPIDA a s pracovníky dalších úřadů a institucí.
Požadujeme: profesní a osobnostní předpoklady pro přímou práci s dospělými lidmi s tělesným a kombinovaným postižením, samostatnost, odpovědnost a proaktivní přístup k pracovním úkolům, dobré komunikační schopnosti a organizační dovednosti, schopnost týmové spolupráce, zdravotní způsobilost a občanskou bezúhonnost, splnění kvalifikačních předpokladů podle zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, znalost práce na PC (word, excel, ppt, email apod.).
Výhodou jsou praktické zkušenosti z uvedené oblasti poskytování sociálních služeb a reference z předchozích působení.
Nabízíme: příležitost podílet se na poskytování a zkvalitňování sociální služby, která je z pohledu životních perspektiv dospělých lidí s kombinovaným postižením velmi důležitá, možnost seberealizace, odborného růstu a dalšího vzdělávání, motivující finanční ohodnocení (v závislosti na kvalifikaci a praxi), 7 týdnů dovolené, stravování ve školní jídelně, inspirativní pracovní prostředí a příjemná pracovní atmosféra i kolektiv.
Nástup: předpokládaný nástup leden-únor 2020 nebo dle dohody
V případě Vašeho zájmu o tuto pracovní pozici zašlete svůj strukturovaný životopis s motivačním dopisem (příp. referencemi z předchozího působení) do 20. října 2019 na e-mailovou adresu: sestakj@arpida.cz. Výběrové řízení bude realizováno v průběhu listopadu 2019. Bližší informace Vám poskytne Mgr. Jan Šesták, Ph.D. na telefonním čísle 385 777 072 nebo 603 265 491.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  497050368

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/497050368

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Arpida, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú.

Zdroj:  Úřad práce