Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Kuchař/ka, případně zástupce šéfkuchaře

21.11.2019

Společnost PETRIVA s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Kuchař/ka, případně zástupce šéfkuchaře v lokalitě Pardubice.

Zaměstnavatel PETRIVA s.r.o.
Adresa pracoviště třída Míru 2670
530 02 Pardubice
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.0374673, 15.7746351
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 22 000 až 32 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi kuchař podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Místo výkonu práce Pardubice
Co u nás budete dělat? Připravovat kvalitní pokrmy z čerstvých surovin dle existujících receptur a následně je sevírovat a komunikovat se zákazníkem.
Co od Vás očekáváme? Nadšenec, pracovitý, zodpovědný a slušný člověk, jenž miluje vaření a chce pracovat v zavedeném podniku v samém centru města zaměřeném na trendy stravování. Zkušenost se zdravým vařením a životním stylem výhodou. Praxe v oblasti gastronomie výhodou. Zakládáme si na kvalitní přípravě pokrmů a zodpovědném přístupu k zákazníkovi!
Co Vám nabízíme? Práci v moderně vybaveném podniku s dobrou pověstí, pravidelný pracovní úvazek v rozmezí pondělí - pátek max. do 16.00, volné víkendy, pravidelnou dovolenou v letních měsících, solidní finanční ohodnocení a zacházení, zvýhodněné stravování, slevy na veškeré firemní výrobky (pokrmy,cukrářské i pekařské výrobky) . Případně možnost ZKRÁCENÉHO PRACOVNÍHO ÚVAZKU.

Zaměstnanecké výhody: jednosměnný pracovní týden PO-PÁ-směny max.do 16.00, volné víkendy, 2 týdny dovolené o letních prázdninách, slevy na firemní výrobky, firemní stravování, firemní akce, moderní pracoviště v centru města, možnost dalšího vzdělávání.


První kontakt emailem nebo telefonicky v odpoledních hodinách (13:00 - 16:00).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  503156224

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/503156224

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti PETRIVA s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce