Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník v sociálních službách

22.11.2019

Společnost Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady o.p.s. hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník v sociálních službách v lokalitě Poděbrady.

Zaměstnavatel Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady o.p.s.
Adresa pracoviště Mírová 1217
290 01 Poděbrady
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.1491931, 15.1308284
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 350 Kč
Nabízený plat je pro profesi pracovník v sociálních službách podprůměrný
Vzdělání Základní + praktická škola

Další informace
Společnost poskytuje sociální služby zdravotně postiženým občanům a seniorům, kteří nejsou schopni si sami obstarat nutné práce v domácnosti a další životní potřeby. Poskytujeme pečovatelskou službu, denní stacionář, odlehčovací službu a osobní asistenci. Služby jsou poskytovány v domácnosti klienta, ale také i v našich zařízeních. Působíme na celém okrese Nymburk.

Požadujeme: trestní bezúhonnost, řidičský průkaz sk. B, komunikační dovednosti s cílovou skupinou seniorů, odolnost a samostatnost při krizových situacích, odbornou způsobilost dle § 116, zákona č. 108/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů: kurz Pracovníka v sociálních službách, SZŠ nebo střední odborné v oboru sociálním (výhodou).

Pracovník v sociálních službách a jeho pracovní činnosti: pomoc při zvládání běžných úkonů v péči o klienta, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, pomoc při zajištění chodu domácnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím/doprovod klienta např.: městský úřad, k lékaři.

Další činnosti: vedení dokumentace, účast na školeních 24 hod/1 rok, řízení služebního motorového vozidla.

Pracovní prostředí: převážnou část dne tráví pracovník u klientů v domácím prostředí. Zázemí pracovníků je na středisku. Pracovní doba od 7:00 - 15:30 hod., některé služby jsou poskytovány i večer a o víkendech.

Garantujeme: řádné zaškolení a zaučení: společnost má vypracovaný plán zaškolení pro nového zaměstnance, poskytuje stravenky, pracovní oděv, 5 týdnů dovolené, profesní rozvoj. Příjemný kolektiv spolupracovníků, kteří novým kolegům rádi pomohou/poradí. Práce pod odborným vedením.

Kontaktovat nás můžete e-mailem nebo telefonicky.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  503385088

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/503385088

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady o.p.s.

Zdroj:  Úřad práce